888Sport


Mulți pariază la casa de pariuri online 888sport, care are suficiente avantaje. Cel mai important, se pare varietate de sugestii. La urma urmei, dacă un agent de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, există posibilitatea ca acesta să atragă utilizatorii, 888sport prezintă o ofertă mai mare decât media. Aici includem, de asemenea, o selecție de pariuri antepost, care a atras din ce în ce mai mulți romani în ultima vreme. Un avantaj important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne oferă pentru Dispozitive mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS.

Introducere

Dintre case de pariuri din Woge chiar înainta introducerii licenței de operare pentru România este 888sport. În 2008, casa online 888sport pare să fie găsit despre rețea pentru succes. Decat faptul ca e că se bucură de o ofertă LIVE, aproape identică cu oferta Unibet, a ajutat foarte mult în încercarea de a atrage cât mai mulți clienți posibil, dar 888sport are opțiuni, inclusiv într-o ofertă de pre-live pe care Unibet nu o are. Dacă există acces la acest site, veți fi cucerit de oferta generoasă și de uzurința cu care vă puteți exercita profit. Cu siguranță, în momentul în care vă decideți să pariați online, aceeași casă de pariuri va fi o opțiune viabilă.

La 888sport, puteți plasa toate tipurile de pariuri de la Single, each-way, double, triple sau multiple la patent, Yankee, super yankee, heinz sau Super heinz. Pentru a nu sta pentru a verifica site-uri de rezultate, aveți direct pe această platformă de Live scores de la toate evenimentele sportive, și pentru o mai bună organizare, vă puteți salva dumneavoastră preferat de meciuri, pentru a accesa mai târziu mult mai ușor, și puteți vedea dintr-un calendar calendarul de evenimente, care vor fi disponibile în viață pariuri.

Iată ce trebuie să știți despre 888sport

De ce aici?

 • O gamă variată și bogată de evenimente sportive înainte de meci și LIVE
 • Una dintre cele mai mari bonusuri de înscriere
 • Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android și iOS
 • Prezentarea multor pariuri antepost (pe termen lung)
 • Posibilitatea de a închide pariul direct (Cash Out)

Servicii

 • Accesul la tarife este ușor
 • Prezentarea funcției de căutare a echipei / jucătorului
 • Oferind un ghid pentru începători și nu doar jucători
 • O organizație foarte bună de pariuri live (grupate în funcție de sport)
 • Înregistrarea se efectuează în cel mult două minute

Opțional

 • Opțiunea de pariuri live punct cu punct în tenis
 • Furnizarea unui sistem de recompense foarte profitabil
 • Șanse mari în comparație cu alte case de pariuri online
 • Furnizarea de 6 moduri de depunere, inclusiv prin telefon
 • Revizuirea periodică a ratelor îmbunătățite și a mai multor rapoarte îmbunătățite

Bonus de înregistrare

În cazul în care ați finalizat verificarea identității, veți primi un bonus de 100% până la 1 000 de dolari atunci când efectuați primul depozit. Dacă verificarea identității nu a fost finalizată, suma bonusului va fi limitată la 200 de euro. Acest bonus va fi lansat într-o transă de 40 de ruble. Primele 40 RON vor fi furnizate instantaneu, pentru fiecare dintre celelalte tranșe trebuie să efectuați 400 RON pe unul sau mai multe bilete cu o rată de cel puțin 2.00. Pentru a elibera întregul bonus, jucătorul are la dispoziție 60 de zile.

Pariuri și oferte

În ceea ce privește oferta, nu avem prea multe de reprofilat 888sport, cel puțin în viață, în fotbal avem mai mult de 50.000 de evenimente în fiecare lună, de la baschet, când suntem în sezonul complet peste 8.000 de meciuri, dar și de la tenis, chiar și atunci când sezonul este gata, găsim încă aproximativ 300 de meciuri (atenție, ne referim la

Reputație

Când spui 888, nu mai ai nevoie de descrieri, acest brand de jocuri este un colos în lumea internațională care operează în cele mai mari țări din Europa. Cu toate acestea, la nivel local, nu vedem prea multă implicare a mărcii în promovarea și popularizarea produsului. Pentru perioade scurte de timp, au existat câteva pete, dar poate că dacă ar investi mai mult în marketing, mai mulți oameni ar ști despre 888 pe care le avem în țară.

Bonus de bun venit și promoții

Acesta nu este cu siguranță principalul motiv pentru care veți ajunge la 888sport, nu un bonus de bun venit, care, deși este de 100% până la 1.000 de dolari, este destul de greu să încasezi complet și mai ales să fugi. Ca și acțiunile pe termen lung pentru clienții activi, avem câteva, cum ar fi liga de pariuri sau Europa țintă, dar cu siguranță nu va afecta ceva mai multă atenție.

Transmisii live

Zero în acest punct de referință pentru 888sport, din păcate, nu avem nici măcar un sport sau o competiție TV. Este ciudat pentru un brand care are atât de mulți bani pentru a nu investi în acest capitol, mai ales pentru că dorește să concureze cu alte case de pariuri online de top din România sau din lume.

Relații cu clienții

888sport în fiecare zi a săptămânii în fusul orar 8-24 după numărul de telefon afișat pe site-ul lor în secțiunea de contacte. Dacă nu sunteți în starea de spirit pentru a vorbi la telefon, atunci puteți trimite un e-mail, dar trebuie să așteptați o medie de aproximativ 24h până când cineva răspunde la întrebarea dumneavoastră.

Cum să vă înregistrați?

Cum să vă înregistrați?

Înregistrarea pe site-ul 888sport este o operație simplă care durează 2 sau 3 minute. Pentru a face acest lucru, este suficient să deschideți site-ul și faceți clic pe butonul, Înregistrați-vă”, situat în colțul din dreapta sus. Înregistrarea în sine se efectuează în trei pași. Primul pas este completarea datelor cu caracter personal (nume, prenume, gen, data nașterii, CNPF). Toate câmpurile asociate cu acest pas sunt obligatorii. În a doua etapă de înregistrare se completează cu datele contului (numele de utilizator, parola, adresa de e-mail, alegerea întrebarea și răspunsul de securitate), iar la ultimul pas introducem datele de contact (țara, codul poștal, orașul, adresa fizică și numărul de telefon mobil). Pentru a juca, trebuie să faceți un alt depozit.

 1. Faceți clic pe acest link pentru a vă conecta la 888
 2. Veți fi întâmpinați cu o ofertă de bun venit
 3. Faceți clic pe textul “înregistrare” de mai jos a ofertei sau pe butonul “Înregistrare” din colțul din dreapta sus
 4. Urmați 3 pași pentru a vă completa detaliile personale
 5. Verificați adresa de e-mail și identitatea
 6. Zeci de sporturi derriere

Acțiuni principale

Trăiți visul american

Agenția de pariuri sportive 888sport returnează un pariu de 100 USD pentru bilete, cu cel puțin 5 selecții din evenimentele sportive din SUA (fotbal, fotbal american, baschet, baseball și hochei pe gheață) dacă conține doar o singură alegere nerevendicată. Pentru a se califica pentru această acțiune, biletul trebuie să constea dintr-o alegere cu o rată minimă de 1.30 și să fie plasat cu o rată de cel puțin 20 R0N.

Liga De Pariuri

Câștigați până la 1.000 de lire sterline în fiecare weekend prin liga de pariuri de la 888sport. Înscrieți-vă în competiție pe cheltuiala dvs. și pariați pe meciuri speciale în fiecare ligă. Cu cât șansele sunt mai mari, cu atât veți crește mai mult în clasament, de exemplu, dacă jucați o rată de 2%, puteți obține 100 de puncte dacă jucați o rată de 3%, puteți obține 200 de puncte și așa mai departe. Premiile sunt acordate sub formă de freebet.

Opțiuni de pariuri și acoperire sportivă

Casa de pariuri 888sport prezintă o ofertă diversificată cu evenimente de peste 30 de sporturi, inclusiv electronice (E-Sports), MMA, Wrestling, Sah sau galice Sports. Având o platformă similară cu Unibet și aici găsim oferte non-sportive( emisiuni TV, filme), pariuri Politice și antepostice (de exemplu. pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2018).

Pentru fiecare eveniment, 888sport oferă jucătorilor o paletă largă de opțiuni de pariere. Pentru partidele din campionatele mondiale puternice, site-ul afișează în mod constant peste 250 de opțiuni de pariere. Mai multe opțiuni de pariere sunt, de asemenea, oferite pentru unele sporturi mai puțin populare, cum ar fi hocheiul pe iarbă, unde întâlnim aproximativ 10 opțiuni de pariere.

Oferta este foarte generoasă și în ceea ce privește pariurile live, unde avem mai mult de 100 de evenimente simultan de la fotbal, tenis,baschet, handbal sau sporturi mai puțin cunoscute, pentru care veți găsi pariuri destul de dure în alte case online.

Casa de pariuri 888sport oferă clienților posibilitatea de a cash out pentru pariurile unice de bilete live. Prin selectarea acestei funcții, pariul se închide, iar jucătorul primește suma primită până în acest moment.

Agenția de pariuri 888sport oferă unele dintre cele mai mari cote de pe piață, deoarece funcționează cu un profit sub 5,5 %. Această marjă este foarte importantă pentru alegerea caselor de pariuri online pe care le puteți juca. Cu cât marja câștigătoare pentru eveniment este mai mică, cu atât sunt mai mari cotele și câștigurile oferite în cazul biletelor câștigătoare

În ceea ce privește sistemul de recompense, este foarte atractiv. Veți câștiga puncte numai dacă pariurile / biletele dvs. vor avea o cotă minimă de 2.00, cu un mare avantaj fiind faptul că punctele pe care le-ați acumulat până în acest moment nu se vor pierde niciodată. Dacă obțineți suficiente puncte, veți putea să le mascați în bani bonus sau chiar în numerar.

Interfață și bilet de pariuri

Interfața 888sport are culori alb, portocaliu și negru combinate, ceea ce face ușor să vizualizați puncte de interes. Sportul poate accesa foarte ușor din lista afișată pe coloana din stânga. După selectarea sportului, centrul paginii afișează evenimente live, pariuri antepost (pe termen lung) și evenimente viitoare (când faceți clic pe butonul ,,Rasfoire”). O opțiune rapidă pentru a găsi un eveniment este funcția de căutare. Acest lucru este util atunci când doriți să alegeți o anumită concurență, un anumit eveniment sau pentru a găsi un anumit jucător sau echipă.

Selecția jucătorilor este adăugată la Biletul Zilei dand, faceți clic pe ” opțiunea selectată. Biletul este afișat în colțul din dreapta sus al paginii. Dacă jucătorul alege mai multe opțiuni, acestea vor apărea unele sub altele.In cazul în care clientul vrea să facă un pariu pe fiecare alegere în parte, el trebuie să apese pe butonul,, Simple” în interiorul bilet și să introduceți în câmpurile goale de pariuri pentru fiecare selecție. Când faceți clic pe un buton,, o combinație de “jucător pune toate opțiunile pe un singur bilet, și selectând un buton,, sistem” selectează una dintre opțiunile disponibile ale sistemului.

Aplicație mobilă

Site-ul 888sport poate fi, de asemenea, accesat de pe o tabletă sau de pe un telefon mobil, astfel încât să puteți paria ori de câte ori doriți, oriunde. Pentru proprietarii de aplicații Android, îl puteți descărca direct de pe site accesând secțiunea “mobile” (cea mai recentă din lista de top a paginii de pornire), dar numai dacă accesați site-ul de pe dispozitivul mobil. Dacă aveți un sistem iOS aplicația poate fi descărcat direct de la AppStore.
Evident, evenimentele sportive sunt aceleași ca și în versiunea desktop, inclusiv pariurile live. Apropo, aplicația mobilă 888sport oferă toate facilitățile ca opțiune desktop. De asemenea, puteți paria direct din browserul telefonului, site-ul 888sport este optimizat pentru mobil.

888 cazinouri

888 cazinouri

Jucătorii de cazino online preferă această platformă datorită numărului mare de jocuri progresive cu jackpot, care pot aduce câștiguri de până la 7,5 milioane de lei. Găsim la 888 cazinouri aproximativ 85 de sloturi cu o altă temă, dintre care cele mai preferate sunt cele care oferă un câștig suplimentar jackpot de tip baterie. Numărul de jocuri, cum ar fi la, se întâmplă cu această caracteristică, diferă de la o săptămână la alta, dar, în general, Millionaire Genie, Irish Riches sau Pirates Millions oferă premii fabuloase care pot fi câștigate de toți utilizatorii fericiți. De asemenea, trebuie să știți că unele escrocherii online se află exclusiv în cazinoul 888. Deoarece sunt din ce în ce mai utilizate, mesele cu dealeri reali lipsesc, cei care preferă să simtă cu adevărat atmosfera într-un cazinou de stradă pot încerca ruletă sau blackjack cu rate diferite, între 1 și 50 000 de dolari.

Chiar dacă nu este cea mai bună ofertă de bun venit la cazinourile online, 888 este acolo sus cu bonusurile 1000 RON pe care le oferiți jucătorilor noi. Știm că doriți să luați acest bonus cu gândul de a rămâne cu ceva din ea după ce ați îndeplinit termenii de pornire, există șanse să îl puteți rula bine, mai ales dacă nu puneți stresul cu gândul doar la pornire. Astfel, bonusul pentru primul depozit făcut la cazinoul 888 este de 100% până la 1.000 de dolari, ceea ce este destul de bun, ar putea fi mai bine dacă ar exista unele condiții mai libere. Dacă doriți să retrageți bani bonus, trebuie să-l rulați de 40 de ori (adică să pariați pe slot machines sau jocuri de masă)nu mai mult de 2 luni de la acordarea acestuia.

Suport tehnic

Dacă aveți nevoie de ajutor în contul dvs. sau orice altceva vă 888sport, puteți contacta operatorii zilnic, acestea sunt active între orele 08: 00 și 00: 00. Din păcate, 888sport nu oferă chat live. În schimb, le puteți scrie prin trimiterea unui e-mail la adresa suport@888.ro Oh. Răspunsul la e-mail va veni în 1-3 zile, poate chiar și în aceeași zi, în funcție de numărul de Cereri. Dacă preferați răspunsul la fața locului, puteți contacta operatorii prin telefon +44 203 478 1907 Oh. Operatorii sunt la dispoziția dvs. pentru orice probleme / probleme legate de contul dvs.

Informații generale

Lansat acum 10 ani, unul dintre cei mai mari operatori online din industria jocurilor de noroc, 888 a fost și rămâne una dintre cele mai populare opțiuni pentru jucători. Unul dintre avantajele acestei agenții de pariuri este că oferă Pariuri mai mari, deoarece are o marjă de câștig mai mică, evident că nu putem neglija bonusul de înscriere în valoare de cel mult 1 000 de lei, precum și sistemul de recompense. Știm jucătorii care preferă 888sport în detrimentul altor case de pariuri tocmai datorită acestui sistem de recompense și, desigur, o ofertă bogată. Un sistem de recompense foarte atractiv este faptul că punctele acumulate nu expiră niciodată, astfel încât șansele de a obține o recompensă monetară în câteva luni sunt destul de mari.

O altă modalitate de a atrage clienții este de a oferi jucătorilor noi o cotă mult mai mare în unele derby-uri, un bonus de bun venit suplimentar și jucătorilor existenți o șansă tot mai mare și oarecum îmbunătățită.

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here