AXI Card

Prezentare generală-AXI Card

AXI CardAXI Card este un produs financiar oferit de AXI Finance IFN-o instituție financiară nebancară care face parte din grupul Financial Management Group, care operează în alte țări europene.

Deși fondată în 2015, compania și-a început activitatea în România în 2017, lansând un card de credit “AXI”. Motivul pentru această diferență este că a fost propus pentru a oferi servicii financiare inovatoare, complet diferite de cele existente până în prezent pe piața noastră.

Ceea ce au reușit, spunem! Cardul AXI este un produs sofisticat, cu o abordare inovatoare, deoarece include atât fonduri de pe linia de credit, cât și avantajele instrumentului de plată.

AXI Finance este primul IFN românesc care oferă clienților săi posibilitatea de a deține un card de tranzacționare. Cu acest card, numit AXI Card, puteți accesa venituri de până la 6000 de lei.

Și dobânda de împrumut sunt unele dintre cele mai bune de pe piață. Încep de la 0,2% pe zi, pentru persoanele care își plătesc în timp util obligațiile comune.

Cum funcționează cardul de cumpărături AXI

Cu cardul AXI puteți accesa venituri de până la 6000 de lei.

Cu o limită de credit aprobată, puteți folosi cât mai mulți bani pe care îi doriți și le puteți cheltui pe cont propriu. Nu veți plăti dobânzi numai pentru sumele utilizate. Dacă, de exemplu, o lună mai târziu nu a atins bani pe un card de credit, nu trebuie să plătească nimic.

Rata dobânzii cu care este livrat cardul AXI este super, doar 0.2% pe zi din suma dvs. sau 6% pe lună, când se plătesc datoriile totale în timpul perioadei de plată următoare zilei de utilizare a cardului.

Suma minimă de plată lunară este de 15% din limita de credit.

Avantajele card AXI

Rata dobânzii este una dintre cele mai bune din care în țara noastră vine la IFN, la 0.2% pe zi sau 6% pe lună pentru cei care își rambursează datoriile în timp util
La retragerea banilor de pe cardurile comerciale la bancomatele din România nu se percepe comision sau comision

  • Nu este nevoie să plătească pentru păstrarea facturii sau taxa de emitere a cardului
  • Livrare card AXI gratuit la adresa furnizată de tine
  • Primiți SMS-uri gratuite pentru fiecare operațiune efectuată folosind cardul
  • Aveți acces permanent la contul personal de pe site-ul companiei
  • Cardul AXI are o perioadă de doi ani de la activare
  • Prețul 0, dacă cardul nu este utilizat
  • Ce este nevoie pentru a avea acces la un card de credit
  • A împlinit 18 ani.

Avantajele card AXISă fie cetățean român și să furnizeze o copie a unui act de identitate valabil
Au un venit lunar constant-AXI Finance face verificări în baza de date ANAF, iar dacă veniturile dvs. nu sunt specificate acolo, trebuie să furnizați documente: contract de închiriere, flyere de salarii, pensii, etc.
Aplicația Card AXI poate fi rezolvată chiar și cu un rezultat negativ în credit
Nu este nevoie să aduceți garanții pentru bani împrumutați sau pentru a oferi girant, cere doar un singur contact
AXI Finance nu vrea să-și petreacă atât de mult timp prețios pe potențialii clienți. Prin urmare, procesul de aplicare pe cardul AXI este mult mai ușor.

Cu toate acestea, poate dura câteva zile până când primiți un răspuns prin SMS, indiferent dacă sunteți eligibil pentru un card de tranzacționare. Verificările trebuie făcute și așa, dar se ocupă de tot, eliberându-te de drumuri și agitație.

Cum se aplică pentru card

Trebuie doar să utilizați glisoarele care apar pe pagina principală pentru a selecta suma și intervalul de timp în care doriți să executați împrumutul și faceți clic pe butonul Aplicați.

Apoi, veți fi redirecționat către pagina AXI Card, unde puteți completa datele dvs. personale, după care veți fi contactat de către operator, pentru a confirma și a detalia pașii pe care trebuie să îi urmați în continuare.

Rambursarea Banilor

Sumele utilizate pe cardul de credit AXI sunt foarte ușor de manevrat. AXI Finance lucrează în parteneriat cu BCR, astfel încât să aveți posibilitatea de a alege de la următoarele opțiuni de plată:

Pe rafturile filialelor BCR, prin transferarea sumei în contul IBAN asociate cu cardul AXI

La orice ATM BCR

La orice ATM BCRPrin transfer bancar de la banca pe care o utilizați în contul BCR card AXI
În funcție de metoda de plată aleasă (de exemplu, transfer bancar), procesarea plății poate dura până la 48 de ore sau chiar mai mult. Prin urmare, vedem că trebuie să vă amintiți că ar fi frumos să faceți o greșeală atunci când plătiți suma. Ca sfaturi, vă sugerăm să efectuați plata cu câteva zile înainte de expirarea termenului ca măsuri de siguranță.

Recent articles

Accesează un credit fără dobândă

Ce este un împrumut fără dobândă? Așa cum puteți înțelege acest lucru pe cont propriu, chiar de la numele acestui instrument financiar, un împrumut fără...

Credit ipotecar sau Prima Casă?

Ipoteca sau prima casa? Deși pe site-ul nostru puteți găsi informații cu privire la ipotecă, precum și despre programul "Prima casa", noi (echipa finanțatorului) s-au...

Ce este DAE și cum te poate ajuta

Ce este Dae? La fel ca majoritatea oamenilor, înainte de a vă decide să cumpărați un anumit produs, probabil că preferați să comparați prețul cu...

Hora Credit

Prezentare Generală-Credit Mountain Muntele Credit este deținut de Muntele Credit IFN S. A. cu sediul la București și a fost înregistrat în registrul general al...

Dobânzi depozite

Dobânzi la depozite Este imposibil să ne imaginăm un departament dedicat economiilor și investițiilor, să nu mai vorbim de depozitele bancare. Deși vin cu unele...

Tu știi care sunt cele mai bogate țări? – update 2019

Care este cea mai bogată țară din lume? Cei mai mulți oameni vor crede că răspunsul la această întrebare ar trebui să fie Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.