Bilet de zi-7 mai 2019

Biletul zilei de 7 Mai 2019 este format din 4 evenimente începând cu ora 20: 00! Ieri, biletul zilei a fost din nou un câștigător și astăzi se pare din nou promițător! Degerfors-Brage, Annan-Stenhousemuir,Wraith-Form for, Liverpool-Barcelona, întâlniri pe care le vom încerca să le folosim în direct într-un grup de prieteni Hood DLT!

Recomand casa de pariuri online-Sportingbet!

Casa online Sportingbet este unul dintre cei mai cunoscuți jucători din România. Bogăția ofertei joacă un rol destul de important în această evaluare, dar nu numai că îi obligă pe utilizatori să se înregistreze la Sportingbet. Emisiunile sportive, chiar dacă nu în cantități foarte mari, sunt apreciate. Mai ales dacă vorbim despre un meci modest în care nu îl puteți găsi în altă parte.

Acest brand funcționează nu numai în România, este activ în multe țări importante din Europa, inclusiv în Anglia. Sportingbet este cunoscut pe plan internațional și ne garantează doar siguranța atunci când jucăm aici, de la Pariuri Plasate și verificate într-un ritm rapid până la concluzii fără probleme.

Bonusul standard de bun venit este decent, între 100 și 200 de dolari, dar dacă vă aflați într-o etapă, veți observa că în mod regulat această casă de pariuri online oferă șanse sporite, ceea ce înseamnă că puteți câștiga până la 200 de dolari, cu o investiție minimă de doar 4 dolari. Clienții activi au, de asemenea, bonusuri atractive, care, în funcție de sumele investite, puteți obține până la 2.000 de dolari.

Creați un pariu personalizat pe Sportingbet

SportingbetAcum, pe site-ul Sportingbet puteți combina mai multe tipuri de pariuri de la un meci la un bilet, de la victorie, bombardier, numărul de goluri la numărul de colțuri și multe altele. Această opțiune este disponibilă numai pentru pariuri înainte de un meci la evenimente de fotbal.

Participă gratuit la Concursul Pronosticurilor cu 3000 Ron cash

“Super 12” este un concurs de predicții pentru meciurile de fotbal cu premii în bani în valoare de 3000 de ruble, precum și freebies de la 10 la 500 de ruble. Concursul se desfășoară în fiecare săptămână și participarea este gratuită pentru toți clienții Sportingbet.

Sportingbet este unul dintre cele mai renumite case de pariuri din România, clasat pe primul loc printre favoritele jucătorilor de când nu era obligatoriu să fie licențiat să lucreze în țara noastră.

Faptul că Sportingbet are promoții zilnice, de asemenea, nu lasă utilizatorii indiferenți. În plus, este foarte important pentru mulți jucători că, în casa în care se vor înregistra, există o aplicație mobilă, Sportingbet oferă această opțiune. Să nu uităm de posibilitatea închiderii pariului (Cash Out). Nu știm dacă majoritatea utilizatorilor din această casă de pariuri se înregistrează doar pentru unul dintre punctele forte. Fiecare dintre ele contează, dar pentru utilizator pentru a crea o impresie bună despre Sportingbet.

Sportingbet este unul dintre cele mai renumite case de pariuri din România, clasat pe primul loc printre favoritele jucătorilor, deoarece nu a fost obligatoriu să aibă o licență de a lucra în țara noastră.

Faptul că Sportingbet are promoții zilnice, de asemenea, nu lasă utilizatorii indiferenți. În plus, este foarte important pentru mulți jucători că, în casa în care se vor înregistra, există o aplicație mobilă, Sportingbet oferă această opțiune. Să nu uităm de posibilitatea închiderii pariului (Cash Out). Nu știm dacă majoritatea utilizatorilor din această casă de pariuri înregistrează doar unul dintre punctele lor forte. Fiecare dintre ele contează, dar pentru utilizator pentru a crea o impresie bună despre Sportingbet.

Sportingbet.

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here