Cum să beneficiați de pariurile sportive

Deși mulți oameni se bucură de câștiguri rapide din când în când, puțini înțeleg suficient despre ceea ce fac pentru a câștiga în pariurile sportive pe termen lung.

Adesea, jucătorii amatori pariază pe echipa sau echipa lor preferată, despre care ei cred că este mai bine să nu fie conștienți de alți factori importanți. În acest articol vom vorbi despre câteva lucruri importante pentru a afla cum să câștige la pariuri sportive.

‘Value bet” – site

'Value bet" - site

Prima greșeală pe care o fac jucătorii atunci când iau un bilet este o modalitate greșită de a analiza cotele oferite de Bookmakers. Când decid că partidul ei încearcă să vadă cine câștigă și apoi pariază pe acea echipă, indiferent de cota pe care o oferă. Majoritatea oamenilor nu înțeleg conceptul de “valoare bet” atunci când vine vorba de pariuri sportive și nu acordă suficientă atenție obținerii unor șanse mai bune.

De exemplu: să spunem că Germania se joacă cu țara Galilor; mulți oameni vor spune: “Oh, Germania va câștiga cu ușurință acest meci, pun pariu pe ele. Țara Galilor nu are nicio șansă.”Nu așa ar trebui să ne uităm la lucruri, parierea pe țara Galilor ar fi o idee foarte bună-imaginați-vă că puteți obține o cotă de 50.00 pentru a câștiga țara Galilor, credeți că este un pariu bun? Cum rămâne cu cotele de 100,00? Desigur, rata ar fi mică, deoarece cota ar fi cea mai bună “valoare”. Fiecare meci are șanse, care reprezintă o șansă reală a unui eveniment, iar dacă puteți obține cele mai bune șanse ca aceasta, atunci faceți un pariu care aduce un profit pe termen lung. În exemplul nostru se poate întâmpla ca în 1/10 din meciurile din țara Galilor să învingă Germania și dacă obțineți mai mult de 10,00 cote, atunci trebuie să pariați!

Conceptul de a paria în funcție de” valoarea pariului”, nu doar de cine credeți că va câștiga jocul, este cel mai greu lucru pe care îl iau jucătorii amatori.

Stabiliți un buget

Oamenii care castiga constau din pariuri sportive au un plan financiar bine stabilit pentru câteva luni sau chiar un an. Gestionarea banilor este un lucru destul de simplu, dar în același timp dificil pentru unii oameni care încearcă să-și reducă rapid pierderile, complică doar situația pe termen lung. Primul pas în a fi un jucător mai bun este să vă asigurați că aveți o “bancă” suficient de mare pentru a acoperi perioada de timp sau concurența pe care doriți să o pariați. Dacă pariați cîte 5 lei pentru un bilet, este bine să aveți o bancă în mărime de 50 lei pe lună.

Pariaza cu capul, nu cu inima

Cu siguranță ați auzit despre asta, sună atât de simplu, dar mulți nu pot fi atenți să “arunce” câțiva bani în echipa locală, deși toate calculele se înclină spre oaspeți. Cheia succesului este că, înainte de fiecare pariu, aveți cel puțin un argument solid.

Găsiți cele mai mari cote

Găsiți cele mai mari cote

Nu fi leneș, încercați să găsiți cea mai bună ofertă de fiecare dată, să comparați șansele cu alte agenții și să alegeți un pariu în cazul în care aveți cea mai mare cotă la sfârșit. Ca jucător online, este recomandat să aveți un scor de 3 agenții (un cont activ cu bani în el), astfel încât să puteți verifica imediat șansele și să pariați rapid. Dacă aveți doar un singur cont de pariuri online, sunteți în mâna Bookmaker și sunteți de acord cu pariurile propuse, chiar dacă în altă parte sunt mai mari.

Dacă aveți nevoie de 2-3 agenții online și nu v-ați deschis încă contul, puteți verifica mai jos lista celor mai bune case de pariuri online care activează în România.

Unibet

$250 rata 100% fără risc

 • La Unibet prima rată-100% fără risc în termen de 250 de ruble
 • Aveți cele mai mari șanse de pariere
 • Cele mai multe piețe de pariuri pentru meciurile live și pre-match
 • Cele mai multe pariuri speciale (statistici de meci, numere de jucători etc.)
 • Transmisiuni live din mai multe sporturi
 • Aplicație pentru Android și iOS

Betano

100% bonus de până la $200

 • 100% până la 200 RON bonus la prima depunere de la Betano
 • Cu 10 selecții, veți obține un bonus de baterie de până la 50%
 • Obțineți banii înapoi dacă pierdeți într-un singur meci pe un bilet de baterie
 • Suport pentru chat în limba română până la ora 23: 00 în fiecare zi
 • Versiunea mobilă (M.) pentru acces facil de la orice smartphone

Sportingbet

100% bonus de până la $200

 • Bonus de bun venit de la Sportingbet este de la 100% la 200 de ruble
 • De la 1 septembrie 2016, site-ul rulează pe o nouă platformă
 • Nu numai că există schimbări la nivel de design, ci și la conținut, acum există șanse mai
 • bune, mai multe piețe de pariuri, Aplicații iOS și Android
 • Opțiunea “Cash-out” este disponibilă de pe orice dispozitiv
 • Asigurarea săptămânală

Netbet

100% bonus de până la 450 de ruble

 • 100% până la 1.500 USD în Netbet pentru primele 5 depozite (450 USD pentru prima dată)
 • Declarat cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa de Est în 2016
  Cele mai multe promoții și bonusuri
 • Acumulator bonus de până la 50% (13 + evenimente)
 • 40 de lire sterline pentru primul pariu plasat pe telefonul mobil

888Sport

100% bonus de până la 1000 de ruble

 • Bine ați venit la pachetul de sport sub $1000
 • Cote și ofertă identică la pariurile cu prima agenție (au același furnizor)
 • Banii se întorc dacă dau un gol după minutul 88, ceea ce va strica pariul (pentru cele mai importante campionate europene)
 • Site-ul receptiv (pentru Dispozitive mobile / tablete)
 • Interfață și suport tehnic în limba română

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here