Sport Avere

Foarte apreciată de Agenția de pariuri din România offline, Fortuna și-a extins operațiunile și în mediul online, după ce piața română a fost abandonată. Principalul argument în favoarea acestei case de pariuri este oferta cu peste 100 de pariuri pe evenimentele Ligii 1. De asemenea, acțiunile prezentate de Fortuna, inclusiv cele care vizează România națională, sunt destul de bune. În același timp, multe acțiuni sunt chiar interesante, să nu mai vorbim de cantitate, ci și de calitate. Faptul că vă puteți verifica identitatea destul de convenabil, chiar de pe site, face tot mai mulți utilizatori preferă casa online Fortuna în detrimentul celuilalt.

Introducere

Introducere

Foarte apreciată de Agenția de pariuri din România offline, Fortuna și-a extins operațiunile și în mediul online, după ce piața română a fost abandonată. Domeniul online a fost nou pentru el, agenția și-a îmbunătățit continuu oferta, salutând jucătorii romani atât cu o mare varietate de pariuri, cât și cu acțiuni din cele mai interesante. Popularitatea casei de pariuri este data și faptul că este sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal din România și a început numeroase campanii interesante pe această temă, din care jucătorii trebuiau să câștige.

Majoritatea celor obișnuiți cu filialele Fortuna au migrat la o casă online datorită prezentării mai multor oportunități. Puteți paria într-un mediu online, chiar dacă nu aveți un cont bancar, mai jos este inclusiv modul în care puteți face acest lucru. Cu noua platformă pentru dispozitive desktop și mobile lansată recent, această agenție dorește și credem că poate concura fără probleme cu titlul de cea mai bună companie de pariuri online din România.

Iată ce trebuie să știți despre Fortuna

De ce aici?

 • Un număr mare de opțiuni pre-live pentru competiții mari
 • Un pariu destul de bogat Live și pre-live, care include o gamă largă de pariuri
 • Prezentarea continuă a promoțiilor sportive pentru toți utilizatorii romani
 • Opțiunea de a închide pariul ori de câte ori doriți (Early Cash Out)
 • Crearea unui depozit cu numerar prin Cashpoint

Servicii

 • Funcția de căutare a sumelor licitate oferă acces rapid la evenimentul dorit
 • Disponibilitatea imediată a pariurilor pe care le doriți
 • Prezentarea tuturor evenimentelor sportive în această zi
 • Încărcarea documentelor de control direct pe site
 • Înregistrarea se face în aproximativ un minut

Opțional

 • Prezentarea statisticilor pentru fiecare competiție în toate sporturile
 • Nu se percepe comision la depozite și retrageri
 • Gruparea pariurilor de fotbal într-o singură secțiune
 • Promoții exclusive pentru romani, legate de echipe românești / jucători romani și nu numai
 • Abilitatea de a adăuga pariuri / comenzi la favorite atât live, cât și LIVE

Bonus de înregistrare

Bonusul de bun venit constă în bonusul de numerar furnizat după lansarea depozitului. Deci, pentru primul depozit, veți primi 100% până la 500 Ron cash, dar numai după ce ați lansat depozitul inițial de cel puțin 6 ori la rate minime de 1.80 pe bilet. După ce ați deschis contul, aveți 3 zile pentru a accepta oferta și cât mai multe zile pentru a face un depozit. Apoi, trebuie să puneți acest depozit de cel puțin șase ori, iar la sfârșitul rundei veți primi 100% în limita a 500 Ron CASH.

Pariuri și oferte

Cele mai multe schimbări pozitive ale Agenției online din 2018 le-am văzut La Fortuna, agenția a introdus o nouă platformă care a adus mult mai multe evenimente în ofertă și noi Pariuri Speciale din zeci de sporturi. Acum aveți mai multe tipuri de bilete pe care le puteți face online, cum ar fi Solo, Maxikombi, Domino sau ako.

Reputație

Deși Fortuna nu are o experiență atât de mare pe piața din România, este una dintre cele mai renumite branduri din Europa de Est. El a cumpărat toate agențiile publice Bet și, prin urmare, a intrat foarte puternic pe piață offline și apoi a început, de asemenea, să lucreze online. Pe internet, suntem impresionați de noile caracteristici ale early cash-out, super bilet și rată instantanee care au simplificat metoda de pariere.

Bonus de bun venit și promoții

Oferta de bun venit a norocului nu este o premieră, dar este ceva mai rar în casele de pariuri din România, aproape numai după ce ați lansat depozitul inițial, veți primi bani, dar nu ca un bonus, ci ca bani reali. Clienții care au deja un cont pot participa la promoții săptămânale care aduc diferite tipuri de bonusuri, cum ar fi cashback, pariuri fără risc sau cote sporite.

Transmisii live

Un alt lucru nou La Fortuna, care a apărut în 2018, este transmisiile live, acum putem viziona meciuri live din mai multe sporturi. După cum știți bine, este recomandat să urmăriți meciurile înainte de a paria în direct. Oferta de streaming video nu este perfectă, dar găsim suficiente loturi pentru a urmări sportul în fiecare zi.

Relații cu clienții

În ceea ce privește comunicarea, Fortuna se respectă și vă oferă 3 modalități prin care le puteți contacta. În primul rând, prin poștă 24/7, prin telefon, dacă sunteți de modă veche în fiecare zi de la 10:00 la 22: 00 sau chat, metoda cea mai frecvent utilizată este toate zilnic între 10-22 fus orar.

Cum să vă înregistrați

Deschiderea unui cont în acest birou de pariuri se face cu ajutorul unui buton, înregistrați – vă acum ” care se află în colțul din dreapta sus pe un fundal galben. Înregistrarea în sine se face într-o singură fereastră cu 11 sertare, unde se completează adresa de e-mail selectată, numele de utilizator și parola, numele, prenumele, adresa fizică, orașul, codul poștal, sexul, data nașterii, CNP și numărul de telefon. Pentru a finaliza procesul de înregistrare, trebuie să confirmăm vârsta de peste 18 ani că suntem de acord cu Termenii și Condițiile generale și dorim sau nu să primim promoții de La Fortuna prin poștă.

 1. Faceți clic aici pentru a vă conecta la site-ul Fortuna
 2. Veți fi redirecționat direct la formularul de înregistrare
 3. Completați detaliile personale
 4. Chiar dacă nu transmiteți nimic “cod promoțional”, veți primi în continuare o ofertă de bun venit
 5. După finalizare, faceți clic pe butonul Înregistrare cu galben
 6. Verificați adresa de e-mail, verificați contul și ați terminat, puteți paria în liniște

Acțiuni principale

Lucky Loser

Dacă nu ești norocos și te-a scos la un joc de pe bilet, în casa de pariuri online a fortune, vei primi încă o parte din câștig. Termenii de bază care trebuie îndeplinite pentru a vă califica în această promoție: rata totală a biletului trebuie să fie de 200 sau mai mare, fiecare alegere nu are mai mult de 5,00, tipul biletului trebuie să fie Aco, iar biletul trebuie să fie de cel puțin 4 jocuri. Dacă respectați acești Termeni și doar un singur meci te-a scos, vei primi în contul tău o sumă egală cu o miză de 10 ori.

Avere Plus

Prin Fortuna plus, puteți obține șanse mai mari pentru anumite evenimente dacă se joacă în combinație pe biletul AKO. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât va fi mai mare cota Fortuna Plus. Pentru a beneficia de această ofertă, biletul dvs. trebuie să fie de cel puțin 4 meciuri cu un coeficient de 1.10 pe alegere, iar pe bilet puteți alege nu mai mult de un meci de Noroc Plus, iar opțiunea Închide pariul este acceptată și disponibilă numai în anumite condiții.

Oferta de pariuri avere și acoperire sport

Agenția de pariuri online Fortuna afișează pe piață o ofertă diversă și consistentă. Secțiunea pre-live are evenimente de 21 de sporturi, inclusiv electronice (E-Sports), MMA sau fotbal australian. Oferta în domeniul sportului este completată de ofertele de pariuri din politică și divertisment.

Fortuna online oferă aproximativ 100 de opțiuni de pariuri pentru fiecare eveniment de fotbal din campionatele de top, Liga 1 și unele evenimente din America. Oferta este, de asemenea, generoasă pentru tenis, baschet, handbal, precum și pentru sporturile mai puțin populare. Există unele evenimente de volei care oferă jucătorilor chiar și 15 opțiuni de pariere.

În ceea ce privește pariurile live Fortuna oferta este foarte bună, diversitatea lor este impresionantă. Există câteva momente în care un jucător are mai mult de 50 de evenimente live, majoritatea obținând opțiunea Early Cash-out, care vă permite să închideți pariul ori de câte ori doriți și suma primită până în acel moment este creditată automat în contul dvs.

Unul care vă permite să faceți acest lucru cu numerar prin Cashpoint, un obiect care se află în foarte multe sucursale, iese din metodele de prezentare. Depozitul minim, precum și retragerea minimă a fondurilor pot costa 10 lei. Pentru a efevctua aceste tranzacții sunt suficiente pentru a prezenta cartea de identitate și numele de utilizator al contului Fortuna.

Interfață și bilet de pariuri

Interfață și bilet de pariuri

Interfață www.efortuna.ro este bine organizat, în care puteți vizualiza cu ușurință toate polii de interes. Pe coloana din stânga sunt situate de sus în jos,, echipa de căutare sau jucător, ” prin care puteți obține direct la evenimentul țintă, link-uri rapide la evenimentele din acea zi și în partea de jos a sportului puteți paria. Centrul paginii afișează promoțiile disponibile atunci când accesați site-ul și opțiunile live de acum înainte.

Pentru a adăuga o opțiune la biletul dvs. de pariuri pe zi, selectați-l. Odată ce ați făcut acest lucru, veți vedea că selecția dvs. va apărea în colțul din dreapta sus al paginii. Într-o cutie goală, completați pariul pe care doriți să îl plasați. Dacă aveți mai multe evenimente pe bilet, dar doriți să le plasați separat, completați pariul în câmpul aflat sub eveniment. Pentru un bilet cu mai multe mize, acesta completează miza din cutie sub opțiunea bateriei. În plus, în Fortuna puteți plasa un bilet cu baze sau un pariu rapid care vă permite să setați pariul în avans la următorul pariu.

Aplicație mobilă

Casa online Fortuna a lansat recent o aplicație mobilă Android, dar și iOS, care poate fi descărcată direct de pe site-ul agenției. Aplicația are cele mai cunoscute caracteristici: Cash-Out, o bară de instrumente personalizabilă și retrageri. Aici veți găsi promoții speciale numai pentru Dispozitive mobile, freebies, cote fantastice, precum și o zonă de cazino bine optimizată. Dacă doriți să jucați pe dispozitive mobile, deoarece nu aveți acces la desktop și la o aplicație specială,puteți face acest lucru prin intermediul browserului. Interfața este similară cu desktopul, viteza de vizualizare este, de asemenea, acceptabilă. Pe scurt, opțiunea mobilă vă arată aceeași ofertă ca și pentru desktop.

Fortuna casino

Când vorbim despre jocuri de cazino online, una dintre cele mai bune opțiuni este avere. Și nu doar din cauza a peste 100 de jocuri oferite, dar mai ales pentru jackpot-uri speciale pe mai multe sloturi, în mai multe jackpot-uri găsim premii care depășesc cu ușurință suma de 1 milion de lei, cele mai atractive sloturi se remarcă chiar pe prima pagină. Pentru a vă simți ca un cazinou offline, vă puteți conecta la categoria Live Casino, acolo aveți mese cu dealeri live de blackjack, rulete și multe altele. Acolo putem juca în timp real cu alți jucători, putem chiar să comunicăm cu ei sau cu dealerii prin chat, aceste mese se deschid în fiecare zi de la 8 la 12 ore.

Un alt argument pe care îl au cei care optează pentru un cazinou Fortuna în fața altor agenții de pariuri online care utilizează jocuri de noroc este bonusul de înscriere. Oferta de bun venit se referă la un pachet de înregistrare care ne poate aduce un bonus maxim de 2.000$. Cu toate acestea, acest bonus acordat de Fortuna se acumulează după primele trei depozite. Astfel, pentru prima sumă depusă, obținem 100% în limita a 800 RON. La cel de-al 2-lea depozit primim nu mai mult de 600 de ruble, dar dobânda acordată este de 150%, iar la cel de-al 3-lea depozit se acordă un bonus de 200% până la maxim 600 de lei.

Suport tehnic

La Agenția de pariuri online Fortuna, nu folosim serviciul live chat. Pentru orice probleme legate de contul dvs. sau alte probleme, puteți trimite un e-mail la adresa contact@efortuna.ro aștepți un răspuns. Serviciul este disponibil zilnic între orele 10: 00 și 22: 00.

Fortuna vă permite să încărcați documente pentru a verifica identitatea direct de pe site în secțiunea Suport din partea de sus a paginii.

Informații generale

Fortune câștigă terenul în pariurile online printr-un număr mare de opțiuni de pariere, oferind posibilitatea de a face bani prin serviciul cashpoint în filialele terestre și prin încheierea unui parteneriat cu România națională de fotbal.

Poate că cea mai bună performanță în favoarea acestei case de pariuri este bonusul de bun venit, în opinia mea, unul dintre cele mai ușor de convertit în bani reali.

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here