Legea ratelor Online: Noi clarificări

Legea ratelor Online: Noi clarificări

Legea ratelor Online

Bună,

Zilele trecute am ascultat un material publicat pe ro.pokernews.com un site dedicat jucatorilor de poker, spectacolul “Peste Prajit”, la care invitat a fost domnul Sorin Constantinescu, tema emisiunii find situația actuală online-operatorii de jocuri de noroc.

Felicitări creatorilor de podcast pentru subiectul afectat și modul în care au fost abordate cele mai importante probleme.

După tot spectacolul, ne-am amintit câteva idei care ne păreau foarte interesante:

  1. În următoarele zile vom vedea o listă actualizată a operatorilor care au obținut dreptul de a organiza jocuri online, inclusiv pariuri online, pe teritoriul României. Noii operatori care par să fi primit deja licența: 888-cu toate mărcile, Betfair, Unibet, Sportingbet, Superbet și Betzone (acesta din urmă fiind o companie nouă, dar am învățat detalii interesante pe care le vom publica în zilele următoare)
  2. Principala nemulțumire a jucătorilor, atât a pariurilor online, cât și a pokerului și cazinourilor online, ar fi impozitul de 1% pentru care declarațiile anuale trebuie depuse la ANAF. Aici este foarte bine menționat și domnul Sorin Constantinescu, și să ne abonăm la această idee: 1% nu este atât de mult, se poate spune chiar nesemnificativ, dar faptul că trebuie să mergem la ANAF pentru a aplica nu este neobișnuit-toți romanii o fac. Faptul că aceste venituri sunt declarate și impozabile înseamnă că banii câștigați din punct de vedere legal sunt impozitați doar cu 1%, în timp ce toate celelalte activități sunt impozitate cu 16% (de exemplu, impozitul pe venit)
  3. Noua Lege privind jocurile de noroc (pariurile online) are, de asemenea, dezavantaje și dezavantaje, dar este o lege bună care oferă jucătorilor un mediu sigur și regulat de jocuri online. Un alt aspect important este că statul roman va începe să încaseze bani din zonă, din care pînă la apariția acestei noi legi nici măcar nu a încasat 1 leu!
  4. Ceea ce este foarte interesat de mulți jucători de pariuri online este situația din casa de pariuri Bet365, care este încă lider de piață la noi cu o cotă estimată de peste 60%. Totul este un pic mai complicat aici, deoarece acest agent de pariuri online a făcut destul de mulți bani din 2010 până în prezent în România, pentru care nu a plătit impozitul și impozitul Statului Roman! După unele estimări neoficiale, suma pe care trebuie să o plătească retroactiv din 2010 până în prezent pentru a putea obține prima licență va fi undeva la 35-40 de milioane de euro (20% din veniturile încasate pe piața noastră, așa că au făcut undeva la 200 de milioane de euro pentru care nu au plătit nimic). În ceea ce privește această situație, domnul Sorin Constantinescu a făcut destul de interesantă declarație cu privire la faptul că au fost operatorii, care au spus că în loc să plătească o astfel de sumă de statul român, ei pot să-și petreacă mult mai puțin pe activitatea de lobby la Bruxelles pentru ca legea a fost blocat acolo ( nu s-a dat numele de -, vom presupune că este vorba despre o declarație în acest sens. )
  5. Există doar câteva zile de amnistie fiscală care găzduiește casele de pariuri online pentru a plăti impozitele și impozitele datorate statului Roman. Orice plată după 10-12 septembrie nu va schimba nimic, deoarece amnistia va expira, iar acești operatori vor fi considerați criminali (evaziune fiscală, jocuri de noroc ilegale)
  6. Jucătorii trebuie să țină cont de constatările (să acorde atenție retragerilor fără profit) în mod eficient, începând cu momentul în care site-ul de pariuri online pe care îl joacă a primit licența. Exemplu: dacă am retras Winmasters în mai 3000 ron, în iulie 2500 ron și în august 4000 ron, atunci în declarația mea ANAF ar trebui să apară numai sumele retrase în luna august și după acel moment, cele care au fost înainte de asta nu!
  7. În aceste zile, la București va fi o expoziție și o conferință a Organizatorilor de jocuri de noroc la care vom participa și sperăm să obținem mai multe clarificări de la persoanele care participă direct la acest fenomen pentru a vă ține la curent cu toate schimbările legate de noua legislație a pariurilor online.

În forumul nostru, am deschis deja o temă pe această temă destul de “arzător” pentru toți cei care joacă online. Ne așteptăm să vă spuneți părerea, să întrebați exact ce doriți să aflați despre această nouă lege și vă putem răspunde. Discutați legea pariurilor online aici!

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.