Leoaicele pot împinge SUA în ciocnirea semifinală

Leoaicele pot împinge SUA în ciocnirea semifinalăPhil Neville a cerut Angliei să” construiască o moștenire ” intrând în semifinala Cupei Mondiale cu câștigători de trei ori, Statele Unite și leoaicele au talentul de a fi un succes răsunător în Lyon.

Bookmakerii anticipează că vor fi plasate mai multe pariuri pe ultimele patru întâlniri decât orice meci de femei din istorie, iar părțile par a fi pregătite pentru un spectacol.

Stars & Stripes au fost tăiate pentru a ridica trofeul după expedierea gazde și a doua favorite Franța 2-1 în sferturile de finală și echipa acum cel mai apropiat de ei în piața pur și simplu sunt în picioare între ele și o dana finală. Cei din afara Suediei și Olandei vor participa la a doua semifinală de miercuri.

Anglia, cu 7-2 lovituri pentru un titlu de maiden World Cup, 

au câștigat toate cele cinci meciuri la turneu, aparent îmbunătățindu-se cu fiecare performanță. 

Neville și-a exprimat clar intențiile, spunând: “vrem să inspirăm și să construim o moștenire. Acum suntem în punctul în care oamenii sar la bord. Vrem să venim acasă cu Cupa Mondială.”

Anglia nu și-a dat acordul de la deschiderea lor cu Scoția și au aruncat în aer un costum norvegian desăvârșit 3-0 ultima dată.

S-au făcut multe din linia lor versatilă, dar apărătorii lui Steph Houghton și Millie Bright au scăpat de o vătămare și, respectiv, de o boală, pentru a pune afișări energice în sfertul de finală.

Acea mentalitate de războinic a fost esențială pentru campania Angliei și arată o hotărâre defensivă la momentul ideal în timp ce se pregătesc să facă față celui mai ascuțit atac al turneului.Leoaicele pot împinge SUA în ciocnirea semifinală

SUA au marcat 22 de goluri în campionat, deși, dintre care 13 au venit într-o singură bătaie din Thailanda, și Alex Morgan și Megan Rapinoe sunt luat la trântă cu Anglia lui Ellen White în partea de sus a marcat diagrame cu cinci lovituri fiecare.

Cu atât de mult talent atac la vedere, este greu de imaginat o afacere cu punctaj scăzut, dar cravata ar trebui să fie mai stricte decât cotele sugerează.

Anglia este de 15-4 pentru victorie în 90 de minute, dar care, fără îndoială, flatează o echipă SUA care au fost împinși atunci când se întâlnesc adversari mai puternici în faza knock-out.

După ce a cerut două penalități pentru a scăpa de Spania, Echipa lui Jill Ellis a pierdut numărul de puncte 20-10 și au avut doar 39% posesie împotriva ante-post hotshots Franța.

Cu toate acestea, au pierdut doar unul din ultimele 43 de meciuri în toate competițiile, dar aceste performanțe recente sugerează că echipele se apropie de rezolvarea lor.

Anglia are atât gama de opțiuni de atac și perseverență determinarea de a le lua în ultimele 90 de minute.

Lucy Bronze, una dintre cele mai bune apărătoare din fotbalul mondial, oferă o opțiune suplimentară de marcaj pe dreapta și a marcat un gol uimitor împotriva Norvegiei. 

Ea ar trebui să fie plin de încredere joc în clubul ei stadion și Anglia ar putea cere cu greu pentru un jucător mai bun pentru a păstra file pe Statele Unite ale Americii în formă interpret Rapinoe.

Aceasta va fi una dintre multele bătălii cheie într-un joc care ar trebui să meargă la distanță ca Anglia uite pentru a imita lor 2-2 trage cu statele în Martie le va ajuta să ridice Cupa SheBelieves. Ei sunt cu ochii pe un premiu mai prestigios de data asta.

Recent articles

Accesează un credit fără dobândă

Ce este un împrumut fără dobândă? Așa cum puteți înțelege acest lucru pe cont propriu, chiar de la numele acestui instrument financiar, un împrumut fără...

Credit ipotecar sau Prima Casă?

Ipoteca sau prima casa? Deși pe site-ul nostru puteți găsi informații cu privire la ipotecă, precum și despre programul "Prima casa", noi (echipa finanțatorului) s-au...

Ce este DAE și cum te poate ajuta

Ce este Dae? La fel ca majoritatea oamenilor, înainte de a vă decide să cumpărați un anumit produs, probabil că preferați să comparați prețul cu...

Hora Credit

Prezentare Generală-Credit Mountain Muntele Credit este deținut de Muntele Credit IFN S. A. cu sediul la București și a fost înregistrat în registrul general al...

Dobânzi depozite

Dobânzi la depozite Este imposibil să ne imaginăm un departament dedicat economiilor și investițiilor, să nu mai vorbim de depozitele bancare. Deși vin cu unele...

Tu știi care sunt cele mai bogate țări? – update 2019

Care este cea mai bogată țară din lume? Cei mai mulți oameni vor crede că răspunsul la această întrebare ar trebui să fie Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.