Leoaicele pot împinge SUA în ciocnirea semifinală

Leoaicele pot împinge SUA în ciocnirea semifinalăPhil Neville a cerut Angliei să” construiască o moștenire ” intrând în semifinala Cupei Mondiale cu câștigători de trei ori, Statele Unite și leoaicele au talentul de a fi un succes răsunător în Lyon.

Bookmakerii anticipează că vor fi plasate mai multe pariuri pe ultimele patru întâlniri decât orice meci de femei din istorie, iar părțile par a fi pregătite pentru un spectacol.

Stars & Stripes au fost tăiate pentru a ridica trofeul după expedierea gazde și a doua favorite Franța 2-1 în sferturile de finală și echipa acum cel mai apropiat de ei în piața pur și simplu sunt în picioare între ele și o dana finală. Cei din afara Suediei și Olandei vor participa la a doua semifinală de miercuri.

Anglia, cu 7-2 lovituri pentru un titlu de maiden World Cup, 

au câștigat toate cele cinci meciuri la turneu, aparent îmbunătățindu-se cu fiecare performanță. 

Neville și-a exprimat clar intențiile, spunând: “vrem să inspirăm și să construim o moștenire. Acum suntem în punctul în care oamenii sar la bord. Vrem să venim acasă cu Cupa Mondială.”

Anglia nu și-a dat acordul de la deschiderea lor cu Scoția și au aruncat în aer un costum norvegian desăvârșit 3-0 ultima dată.

S-au făcut multe din linia lor versatilă, dar apărătorii lui Steph Houghton și Millie Bright au scăpat de o vătămare și, respectiv, de o boală, pentru a pune afișări energice în sfertul de finală.

Acea mentalitate de războinic a fost esențială pentru campania Angliei și arată o hotărâre defensivă la momentul ideal în timp ce se pregătesc să facă față celui mai ascuțit atac al turneului.Leoaicele pot împinge SUA în ciocnirea semifinală

SUA au marcat 22 de goluri în campionat, deși, dintre care 13 au venit într-o singură bătaie din Thailanda, și Alex Morgan și Megan Rapinoe sunt luat la trântă cu Anglia lui Ellen White în partea de sus a marcat diagrame cu cinci lovituri fiecare.

Cu atât de mult talent atac la vedere, este greu de imaginat o afacere cu punctaj scăzut, dar cravata ar trebui să fie mai stricte decât cotele sugerează.

Anglia este de 15-4 pentru victorie în 90 de minute, dar care, fără îndoială, flatează o echipă SUA care au fost împinși atunci când se întâlnesc adversari mai puternici în faza knock-out.

După ce a cerut două penalități pentru a scăpa de Spania, Echipa lui Jill Ellis a pierdut numărul de puncte 20-10 și au avut doar 39% posesie împotriva ante-post hotshots Franța.

Cu toate acestea, au pierdut doar unul din ultimele 43 de meciuri în toate competițiile, dar aceste performanțe recente sugerează că echipele se apropie de rezolvarea lor.

Anglia are atât gama de opțiuni de atac și perseverență determinarea de a le lua în ultimele 90 de minute.

Lucy Bronze, una dintre cele mai bune apărătoare din fotbalul mondial, oferă o opțiune suplimentară de marcaj pe dreapta și a marcat un gol uimitor împotriva Norvegiei. 

Ea ar trebui să fie plin de încredere joc în clubul ei stadion și Anglia ar putea cere cu greu pentru un jucător mai bun pentru a păstra file pe Statele Unite ale Americii în formă interpret Rapinoe.

Aceasta va fi una dintre multele bătălii cheie într-un joc care ar trebui să meargă la distanță ca Anglia uite pentru a imita lor 2-2 trage cu statele în Martie le va ajuta să ridice Cupa SheBelieves. Ei sunt cu ochii pe un premiu mai prestigios de data asta.

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.