Pariuri sportive cu cote fixe

Cine va “zbura” cu trofeul French Open din acest an? Roland Garros și-a luat numele după faimosul pilot francez și pilot de vânătoare, care în timpul studiilor a jucat adesea tenis în această arenă din Paris. De asemenea, este interesant faptul că, în perioada 1891-1925, turul care a avut loc în acest complex a fost mai degrabă o “afacere internă”, care a participat doar membrii clubului. Primul câștigător al erei Internaționale a lui Roland Garros a fost Renee Lacoste, în timp ce primul câștigător străin a fost numit Jack Crawford, Aussie, în 1933.

Agenții recomandate pentru RG

Opțiuni speciale de pariere înainte de meci și AntePost de la RG Psoriazis

Opțiuni speciale de pariere înainte de meci și AntePost de la RG
Psoriazis

 

Cote sporite pentru cele mai bune meciuri

 

Cote sporite pentru cele mai bune meciuri

 

Cele mai multe opțiuni de pariere pentru meciurile RG

 

Cele mai multe opțiuni de pariere pentru meciurile RG

 

O lecție de istorie destul de scurtă, deci este timpul să trecem la lucrurile actuale. Amuzant, totuși, este că, din toate turneele Grand Slam, parizianul te ține cel mai mult pe tradiție. El joacă zgură, cel mai bun dintre cele cinci seturi la băieți și primul în două seturi în cazul fetelor. Dar, spre deosebire de alte trei turnee de Grand Slam, French Open a păstrat un departament de două game într-un set decisiv.

Deci, Roland Garros poate juca încă un rol crucial pe termen nelimitat. Pentru ediția din 2019, perioada de desfășurare este de la 26 mai până la 9 iunie. Cel mai intens turneu de tenis din întregul calendar competitiv, toate datorită (sau induse, depinde de unghiul în care te uiți) de schimbarea regulilor pentru setul decisiv și de faptul că pe suprafața roșie, schimburile sunt mult mai lungi și mai obositoare.

Acesta rămâne singurul turneu de grand slam fără un câmp de interior și de noapte, ceea ce complică situația în jurul fiecărei ediții. Cu toate acestea, competiția de la Paris va avea un teren semi-solid începând cu 20-20 (hihihi).

Romani pe Roland Garros pariu

Putem înțelege valoarea unor pariuri pe romani numai după ce acestea apar, dar din experiența edițiilor anterioare, putem ține cont de unele previziuni.

Halep câștigă Rolan Garros fără un set pierdut-Simone a câștigat turneul de anul trecut cu trei margini, astfel încât o cască fără nici un pas greșit nu pare neapărat o utopie. Cu toate acestea, există șapte partide care trebuie să treacă până la trofeu, iar cota trebuie să fie senzațională, astfel încât să fim prea valoroși să renunțăm la ea. În plus, imaginea femeilor este prea compactă pentru jucătorii de tenis incredibili, arată cel mai bine datorită faptului că, după primele trei luni ale sezonului, nici un atlet nu a câștigat două turnee.

“N” jucătoarea de tenis din România se încadrează în “sferturi – de obicei, букмакеры injectat cifra “2”, bazându-se pe faptul că, în orice caz Халеп de preferat, cel puțin, pentru a ajunge la această fază a competiției, așa că rămâne încă un roman, pentru a atinge faza sferturilor de finală. Buzarnescu, Begu, Kirstya, Nikulescu sau chiar Bogdan pot participa la tabloul principal, dar șansele ca cineva să producă o “surpriză” sunt mici. Din nou, avem nevoie de o cotă nelimitată.

Tipuri de pariuri antepost în Roland Garros

Pentru că este cel mai lent, din punctul de vedere al jocului, turneul Grand Slam, trebuie să urmăriți ce linie va oferi casele de pariuri pentru cel mai lung meci al turneului. Titularul recordului este un meci din 2004 în prima rundă, un duel între doi francezi, Santoro și Clement. Fabrice a câștigat de la 16-14 într-o întâlnire decisivă de două zile, care a durat 6 ore și 33 de minute. Ei bine, în ce stil romantic de tenis au fost, nu e de mirare că disputa a durat atât de mult.

După această prognoză, vă sugerez să aruncați o privire la capitolul ASI, și anume linia pentru tot. Există mulți tineri puternici la locul de muncă care și-au îmbunătățit serios jocul de zgură anul trecut și pot avansa în competiție. Over poate fi interesant pentru alegerile de tenis. Anul trecut, majoritatea așilor i-au dat Isner, 95. Americanul a pierdut la opt.

Nu poate fi o ediție a Roland Garros, fără ca mass-media și casele de pariuri să nu acorde atenție lui Rafa Nadal. Iberico a avut multe probleme fizice în ultimii doi ani, dar pe zgura de la Paris se simte în elementul său. Anul trecut a pierdut un set la sferturile de finală cu argentinianul Schwarzman. Nu trebuie să fii un fan al lui Nadal pentru a înțelege ce poate câștiga spaniolul, chiar și la 32 de ani, Roland Garros, fără a da drumul setului.

Puneți câștigătorul pe French Open

Bookmakers nu ar fi trebuit să se gândească prea mult înainte de a determina cine văd ca favorit principal atunci când câștigă French Open. Evident, rezultatul a fost Rafael Nadal, câștigător al trofeului și câștigător al celor 11 titluri din Roland Garros. Dar mă surprinde partea care este mare, având în vedere dominația Iberică-1.90 în Betano. Acesta este urmat de numărul 1 mondial, Novak Djokovic, care primește o cotă de 2, 85. Sărbătoarea a avut loc în 2016, jucând finala cu un an înainte.

Cote baieti WG

Dominique Thiel in Austria completeaza podiumul cu o coat de 12. În rest, API au sans fantastic. Chiar și gigantul Roger Federer primește 30. Desigur, Swiss a evitar zgura anul trecut, iardin celle cinci finale jukate lark, a câstiga un. Și asta pentru că nu sa întâmplat cu un început în ultimul act.

Para type câstigator pe French Open

Proprietatea trofeului, Simone Halep, este un favorit, potrivit Casei de pariuri Betano (cota 6). Urmatorul pe lista este Serena Williams, o americana care primeste o cota de 10% pentru colectarea trofeelor, in timp ce Naomi Osaka are o cota de 10% pentru a ob? ine un alt titlu de Grand Slam. Cu toate acestea, Neprul nu a trecut niciodata mai departe decât al treilea Ural RG.

Cote de fete WG

Dintre sportivii care câștigă o cotă mai mare în victoria finală, Caroline Wozniacky pare a fi alegerea perfectă. La cea de-a 40-A cotă, alegerea fostului lider mondial și a câștigătorului Grand Slam nu pare a fi o opțiune cu speranță neclintită.

Cine a câștigat Roland Garros în trecut

Dacă vom raporta ultimii 15 ani, este evident că Rafael Nadal a dominat imaginea masculină, câștigând de 11 ori trofeul. În timpul dominației sale, Federer, Vavrinka și Djokovic, fiecare dintre ei a primit titlul. Și înainte de Nadal în 2004, a câștigat argentinianul Gaudio.

Femeile au o altă poveste. Henin a câștigat de trei ori în 2005-2007, iar Serena Williams a câștigat două trofee. Am avut, de asemenea, o groază de câștigători incontestabili, cum ar fi Francesca Schiavone (Italia), 2010, Na Li (China), 2011, sau Elena Ostapenko (Letonia), 2017. Anul trecut, Halep a câștigat după o finală de trei ani cu Sloan Stevens.

Ce să joace tenis pe Roland Garros

Recomandarea unui specialist la fiecare turneu de Grand Slam? Să așteptăm primele meciuri, să vedem cu ce poftă de joc intră favoritele. Acest lucru nu este întotdeauna convingător, deoarece marii campioni știu cum să-și păstreze puterea în primele runde, dar cel puțin să aflăm cine este “fierbinte” și cine nu este”. Dintre jucătorii care sunt cel mai probabil cât de avansați în etapele finale, Murray și Wawrinka pot fi surprize neplăcute. Dacă Andy e în Paris. Dați-i o rată de 50% pentru a câștiga titlul de jucător de tenis care tocmai sa întors după operație, cel puțin interesant. În cazul lui Stan, cota de 35 de ani este relația sa cu zgura French Open, dar realitatea actuală ne spune că vorbim despre un jucător exploziv de 34 de ani care nu poate conduce fizic mai mult de o săptămână un astfel de turneu de anduranță.

La femei, încrederea în Halep se poate transforma în realitate, dar nu în Serena. Americanca este al doilea favorit al Casei de pariuri, dar nu văd cum Williams ar putea pune pe zgură Roland Garros. El a făcut acest lucru doar de trei ori în cariera sa, fiind departe de marele turneu Slem, care ia adus cea mai mică satisfacție. După un sezon extrem de dur, Andreescu poate fi văzut și în Roland Garros. Pur și simplu, deși deține un joc divers și este capabil să se concentreze pe această suprafață, zgura nu a fost niciodată preferata ei. Poate că și ea pleacă acasă devreme.

Dacă acest lucru este evitat, putem enumera mai mulți jucători de tenis / mai mulți jucători de tenis, în ceea ce privește pariurile care ne pot aduce profit la cota 2, spunem Să rămânem strict pe favorite. Nadal și Halep sunt opțiunile optime pentru acest turneu.

Simona Halep în Roland Garros

Simona HalepAcesta este Turneul preferat al lui Simone, romanii care au ajuns la final de trei ori, dar numai a treia oară a fost norocos anul trecut în finală cu Sloan Stevens, cu 3-6, 6-4, 6-1. În ultimele două meciuri cu trofeul la masă, Halep a pierdut în șarapova, 2014, cu 4-6, 7-6, 4-6, și în Ospaneko, în 2017, cu 6-4, 4-6, 3-6. Puteți urmări petrecerile de tenis care implică romanul nostru printr-o emisiune live direct de pe dispozitiv.

Înainte de Roland Garros, Halep va juca în turneele din Stuttgart, Madrid și Roma, evident pe zgură. Este suficient timp să vă pregătiți și să fiți potriviți din toate unghiurile pentru a ataca cel de-al doilea titlu de Grand Slam. Cu toate acestea, pentru Simone, moral, cred că va conta și rezultatul obținut cu România în Cupa Fed la sfârșitul lunii aprilie.

Știri live de la franceză open 2019

Începând cu calificările, vom face actualizări cu știri de la RG, în special cu rezultatele romanilor și cele mai importante meciuri ale zilei.

Actualizare 30.5.2019-Roland Garros 2019

Din păcate, Bianca Andreescu a anunțat ieri că se îndepărtează de Roland Garros din cauza problemelor medicale, astăzi trebuia să se joace cu Kenina Americană. De asemenea, ieri, favoritul casei de pariuri Nadal a introdus în cel puțin seturi împotriva germanului Maden. Pe de altă parte, în imaginea femeilor, nu există iubire. 1, Începeți cu prima șansă în meciul Halep-Linette. Simona se află în prima confruntare cu Polonia, care ocupă locul 87. Astăzi a avut un meci și o alergare care a reușit să treacă în 3 seturi de cele mai bune Muchova.

Actualizare 29.5.2019-Roland Garros 2019

Ieri, la French Open am avut noroc, Irina Begu a trecut în mod clar de la 6-1, 6-1 Zhu, iar Halep a trecut, de asemenea, de la Tomlyanovich cu un scor 2-1. Astăzi avem din nou o mulțime de partide interesante, inclusiv Wawrinka-Garin, unde Swiss începe cu prima șansă, dar rivalul Garin poate pune probleme, este la doar 9 locații din spate în clasamentul ATP. O altă confruntare interesantă este una dintre Nișicori-Tsong, aici francezul nu are nici o șansă, fiind într-o cădere liberă.

Actualizare 28.5.2019-Roland Garros 2019

De la primul tur al RG au ieșit deja 2 romani, este vorba despre copilul Marius, care a pierdut 1-3 în fața Pairului după meci doar 2 ore și 21 minute, iar Buzarnescu nu a reușit să treacă de Alexandrov din Rusia, deși a început cu prima șansă. Avem o veste bună, Cirstea a reușit să treacă în următorul tur al lui Kaja Juvan cu scorul de 2-1. Cu toate acestea, speranțele noastre rămân încă ridicate, avem încă reprezentanți în competiția de la Paris, jucând astăzi Begu-Zhu de la ora 12: 00 Halep-Tomljanovic de la ora 15: 30.

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here