Prima casă 2019 – tot ce trebuie să știi despre acest credit

Prima Casă

Prima casă 2019 – tot ce trebuie să știi despre acest creditUna dintre cele mai dorinte ale tinerilor din Romania cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani este sa scape de chirie si sa-si ia o casa a lor. Pentru că puțini dintre noi au fonduri pentru a cumpăra o casă cu bani gheață, ar trebui să luăm un împrumut. Una dintre ele este prima casa

Home first este un program al Guvernului datorită căruia putem accesa un credit ipotecar cu dobândă benefică și o mică plată.

În acest articol vrem să vă atragem atenția tot ce trebuie să știți despre programul de acasă mai întâi. Despre modul în care a fost lansat acest credit, pentru ceea ce reprezintă și ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a accesa fondurile puse la dispoziție de statul român. Continuă să citești.

Ce este programele acasă mai întâi

Home first este un program lansat de Guvernul României la 20 Mai 2009, ca măsuri anti-criză. Acesta are obiectivul principal de a transmite sectoarele economice prioritare ale țării-Imobiliare-după ce a suferit colapsul în timpul crizei financiare din 2007 până în 2008.

Acest Program este conceput ca sprijin financiar, în special, pentru tinerii care doresc să cumpere o casă nouă, și că nu am bani pentru a plăti un depozit de mai mult de 5% din valoarea totală a proprietății este necesară (cum ar fi cele mai multe dintre bănci pentru un împrumut ipotecar).

Statul român face acest lucru prin Fondul de garantare al Primei Camere va garanta în acest moment o bună parte din împrumuturile acordate de băncile participante la acest program. Condiția ca banca a venit cu un pic mai accesibile oferte de credit pentru persoanele care doresc să cumpere o casă mai întâi.

Deci, pentru că împrumutul luat pentru locuințe este lung, statul garantează 40% din sumă, iar împrumutul luat pentru noile proprietăți imobiliare la 50% din suma totală va fi garantat de Fondul de garantare al Primei Camere.

Locuințe noi înseamnă clădiri care au fost finalizate .. .. consolidarea cu până la 5 ani înainte de cererea de împrumut.

Mai întâi starea casei.
Condiții de creditare
credit First house

Acestea sunt condițiile în care împrumutul pentru casă va veni pentru prima dată în 2019.

În primul rând, trebuie să vă amintiți că împrumutul va fi acordat doar în lei, Banca a participat la acest program, și că am respectat anumite cerințe, cum ar fi:

Rata dobânzii nu poate fi mai mare de ROBOR la 3 luni + 2 %, marja incluzând suma taxei maxime care poate fi percepută de bancă
Există un comision de garantare pentru întreprinderile mici și mijlocii (cunoscut și sub numele de Fondul de garantare al primei camere), care se ridică la 0,45% pe an, care se aplică la 50% din suma pentru locuințe noi și 40% pentru o lungă perioadă de timp
Nu se va percepe nicio taxă pentru rambursarea anticipată a împrumutului.
Suma maximă care poate fi accesată
Suma maximă care poate fi obținută prin Programul de acasă primul 2019 este foarte diferită în funcție de tipul de locuințe pe care decideți să le cumpărați. Deci … :

Pentru casele mai vechi veți putea accesa maximum 57.000 euro

Pentru locuințe, acceptarea construcției sau consolidării se face cu cel mult 5 ani înainte ca cererea dumneavoastră de împrumut să poată obține maximum 66.000 Euro
Dacă doriți să vă construiți propria casă, atunci veți putea accesa toate cele 66.000 de Euro.
Pentru cei care vor construi o casă în asociație, plafonul poate atinge 71.250 Euro
* deși numărul menționat mai sus este în euro, împrumutul va fi echivalent în lei pentru fiecare dintre variante

Înainte spre Prima Casă.

În timp ce suma care trebuie plătită în avans la prima casă,în principiu, stabilește cel puțin 5% din prețul casei, dacă valoarea nu depășește limita cea mai ridicată acceptată.

În caz contrar, 5% din suma maximă acceptată pentru fiecare categorie va crește diferența dintre valoarea locuinței și valoarea plafonului.

Iată câteva exemple pentru a vedea mai bine modul în care progresul minim este calculat:

Pentru o casă veche, a cărei valoare este stabilită în 45.000 euro, avansul minim va fi de 5 %, adică 2250 Euro.

Un apartament într-o clădire nouă, cu costul de 70.000 de euro va fi calculat în felul următor: 5 % din suma maximă de 66.000 de Euro, deci aproximativ 3.300 de euro, plus diferența între 70.000 de euro și tavan, rezultatul de 4000 de euro; ca urmare, în avans de bani avem nevoie pentru a fi 7300 de Euro, în cazul unei eur minim de 7300 Euro,
Pentru o mai bună estimare a feței pe care trebuie să le dea, va fi capabil de a utiliza primul calculator acasă, care va fi găsit pe site-ul de prezentare a băncii participa la program.

Perioada de plată

Perioada de platăÎn ceea ce privește perioada de plată, împrumutul din Prima Casă 2018 poate fi accesat

pentru maximum 30 de ani. În același timp, împrumutul nu poate fi luat mai puțin de 3 ani.

Cine poate aplica pentru un împrumut acasă în primul rând
Prima Casă 2018

Pentru a profita de împrumuturile oferite care vin cu programul, cei care doresc să cumpere o casă sau un apartament ar trebui să fie în anumite termene, cum ar fi:

Pentru a fi cetățeni români
Nu aveți în trecut sau aveți în prezent în proprietatea dumneavoastră, acasă, sau pentru a partaja cu alte persoane (soț / soție sau alte persoane) sau individual, cu zona de podea este mai mare de 50 de SC. m, cu excepția caselor pe care le-au obținut prin moștenire
Nu au un alt credit ipotecar în curs de desfășurare și nu au fost accesate primul împrumut acasă este în trecut
Potrivit qiraat de alte pronunții yastahyi citit cu port doar o literă da, astfel încât lectura devine yastahiy.
Plata în avans minimă și o garanție de depozit egală cu suma dobânzii datorate timp de trei luni
În plus față de termenele limită ale acestui standard, persoanele care doresc să compileze primul fișier acasă trebuie, de asemenea, să respecte condițiile unui anumit salariu.

Acest lucru va fi prezentat mai jos.

Condiții salariale

În primul rând, beneficiarii împrumutului trebuie să aibă un venit minim lunar, care diferă în funcție de suma cerută și de banca în care sunt solicitanți.

În general, chiar și persoanele cu plase salariale minime vor putea accesa programul acasă în primul rând, deși cel mai probabil suma disponibilă pentru ei va fi ușor mai mică decât limita maximă acordată pentru tipul de casă în cauză.

Statutul Civil

Trebuie să fii căsătorit pentru a avea acces la împrumutul de casă mai întâi?

Ei bine, deși acest zvon a circulat printre oameni, statutul civil nu este important pentru a fi în măsură să acceseze aceste împrumuturi.

Pronunția acest verset devine Badal isytimal de ori Hum este conținută în pronunțarea lam ta’lamuuhum (care provoacă păcătoși) că faptele de păcătoși (fără cunoștințe) despre asta.tot timpul credinciosul este că există un spectacol sensul Pentru al doilea tip, și anume tipul de bărbați și femei, este doar prioritizarea Arabă.

Vechime
Cele mai multe dintre băncile care participă la program necesită solicitanți de cel puțin un an în muncă, cu cel puțin un Contract de muncă de 3 sau 6 luni cu angajatorul lor actual.

Prima Casă de bătrâni

În ceea ce privește limita de vârstă pentru o primă casă, lucrurile sunt destul de diferite, în funcție de care Bancă doriți să se aplice pentru a accesa un împrumut.

Cu toate acestea, în limita comună, vârsta minimă acceptată este cuprinsă între 18 și 25 de ani și foarte mult legată de condițiile interne ale creditorului bancar.

Pe de altă parte, deși nu există o vârstă maximă pentru solicitanți, instituțiile bancare vor calcula viitoarea casă a primului stat în așa fel încât să se încheie atunci când beneficiarul a atins vârsta de 63-65 de ani.

Cu alte cuvinte, dacă 50 de persoane doresc să deschidă primul fișier acasă, perioada de împrumut el va fi capabil de a obține va fi un maxim de 13-15 ani.

Atenție la limita de credit
Astfel cum se menționează în alte articole de pe pagina noastră, limita de credit ar trebui modificată de BNR, începând cu 1 ianuarie 2019.

Dacă în anul 2018, piața medie din punct de vedere al nivelului maxim al împrumuturilor este de 47% din venitul lunar al internetului pentru un credit ipotecar, începând cu 1 ianuarie 2019, pentru un împrumut în peste 40% pentru lei și 20% pentru cei în valută străină.

Cum se traduc aceste schimbări? Desigur, cu reducerea sumei pe care individul va putea să o împrumute, fie prin intermediul casei, fie prin intermediul altor împrumuturi.
Documente necesare pentru a depune o primă casă

Prima Casă 2017

Pe lângă îndeplinirea tuturor condițiilor menționate mai sus, cei care doresc să deschidă mai întâi dosarul la casa lor vor avea documentul și următoarele documente:

Cartea de identitate dumneavoastră și partenerul dumneavoastră sau soțul / soția (dacă aplicați cu oamenii este plătitorul împrumutului)
Copii ale certificatelor de naștere și ale căsătoriei (dacă există, desigur)
Un document care să ateste salariul tău și persoana plătește-dacă există
Contractul de vânzare a originalului încheiat între cumpărător și vânzător, promițând plata avansului la locul de reședință
Actul inițial de posesiune a reședinței
Extract de carte:
Depoziția nu este semnată pentru a atesta faptul că, la momentul când a fost compilat, prima ta casă nu are o casă mai mare de 50% din mp, am cumpărat o altă casă printr-o primă casă, sau aveți propria casă, care are o suprafață mai mică de 50 sq. PR
Desigur, pe lângă documentele și documentele acestui standard, fiecare bancă poate solicita, de asemenea, unele suplimentare, în funcție de politica împrumuturilor interne.
Obligații
În plus, scrisoarea cerută credincioșilor se căiește sincer. Trimisul lui Dumnezeu este asupra lui.:

Cu ajutorul fondurilor obținute prin Programul de acasă în primul rând pot cumpăra case bune care sunt deja finalizate (deci, nu apartamentul în etapa de proiect), sau puteți folosi suma de bani pentru a construi propria casa

Acest Parlament nu poate fi înstrăinat în primii cinci ani de la achiziție – aici vorbim despre Actul de vânzare, donare sau alte acțiuni juridice, care va duce la o schimbare a proprietarului

Clădirea nu poate fi împovărată cu alte sarcini în perioada de garanție de 5 ani, ceea ce înseamnă că nu va fi garantată îndeplinirea altor obligații, cum ar fi o a doua ipotecă
Casa care urmează să fie cumpărată cu un credit la domiciliu trebuie să fie în primul rând în clasa de eficiență energetică A, B sau C

Deținătorul de Credit trebuie să asigure locuințe care sunt achiziționate în funcție de toate riscurile care pot fi purtate, cu dreptul la compensarea transferului forțat în favoarea băncii care acordă împrumutul și a statului român

Clădirea va aduce mai întâi Ipoteca de primă clasă pentru un împrumut la domiciliu, sprijinul constituent al Statului Român, este încă în desfășurare, prin intermediul Ministerului Finanțelor Publice.
Condițiile necesare pentru construirea casei
programează Prima Casă 2019

Pentru cei care doresc să-și construiască propriile case printr-un împrumut la domiciliu în primul rând, iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinească:

Plata în avans a cel puțin 5 % din costul clădirii (dacă se încadrează în limita maximă admisă, dacă există un instrument similar celui de exemplu 2 prezentat mai sus va fi utilizat)

Să declarăm că, până la data cererii pentru împrumut, Există proprietate la locul de reședință cu o suprafață totală mai mare de 50 de metri pătrați, deține credite ipotecare care sunt în curs de desfășurare și nu sunt accesibile pentru prima casă în trecut
Pentru a poseda pământul în care se va construi locuința, a pune în înregistrările de teren și să fie liber de orice obstacole.

Acest lucru va asigura cu terenul și cu clădirile care vor fi construite cu ajutorul creditului
Prezentarea instituțiilor băncii care oferă construirea tehnică a proiectului de împrumut și detalii privind executarea lucrărilor

Să aibă un permis de construcție, valabil, precum și toate celelalte aprobări necesare sunt și aprobare în conformitate cu legea

Pentru a dovedi că un contract încheiat cu o construcție aprobată de societate prevede obligația contractantului de a finaliza construcția în termen de 18 luni de la data primei trageri a tuturor sumelor disponibile prin primul program de la domiciliu.
Vă rugăm să furnizați dovada plății unei polițe de asigurare pentru lucrările de construcție.
Furnizează dovezi privind stabilirea unei garanții de performanță de 10% din valoarea totală a rezultatelor estimate

Să aibă un contract valabil cu supervizorul șantierului

Acest lucru va trebui să suporte costurile suplimentare în comparație cu estimările lor
Este necesar să se respecte restul normelor se aplică pe locuințe – nu pentru a înstrăina clădirea timp de cel puțin 5 ani, pentru a fi sigur, pentru a o construi astfel încât să intre în clasa de energie A, B sau C, etc.
Pași pentru a obține un împrumut acasă mai întâi
mai întâi starea casei.

Următoarele sunt pașii necesari pentru ca cineva să solicite un împrumut prima acasă 2018:

Alegeți un loc unde să stați care să îndeplinească toate condițiile care au fost menționate până acum

Du-te la una dintre băncile care participă la programul first house, de la care veți primi o listă cu toate documentele și documentele necesare la dosar
Ca un sfat, ar fi mai bine să alegeți o bancă în cazul în care vă colectați deja salariul sau în cazul în care deschideți un cont de economii, pentru că veți avea anumite beneficii

Cele mai multe instituții bancare vor avea calculatoare Prima Casă pe site-ul lor, în cazul în care va fi capabil de a simula costul unor astfel de împrumuturi.
Conținutul fișierului finanțarea (poate dura mult timp, deoarece veți avea nevoie, de asemenea, de un anumit certificat de la angajator)

Vă trimiteți finanțele la bancă pentru a fi analizate de către ofițerul de credit, Asigurați-vă că este perceput în mod corespunzător, așa că nu se va întoarce la tine
Dacă aveți un dosar complet bun al primei case, banca va evalua locuința pe care ați decis-o. Asta e făcută de evaluatori imobiliari. După ce valoarea proprietăților imobiliare va fi găsită, banca va aproba dosarul.

Aveți nevoie pentru a obține o declarație de informații, astfel încât fișierul poate fi trimis la Fondul Național de credit pentru IMM-uri (cunoscut, de asemenea, ca cel mai bun fond house primul)

Urmați analiza fișierului primei camere de către Fond – aici-cea mai mică eroare în completarea documentelor, fie tu sau cel al funcționarilor băncii cu care lucrați, va face dosarul înapoi la adăugarea de

După aprobarea dosarului fondului, trimiteți un răspuns pozitiv băncii, împreună cu o factură pentru costul celui mai bun-în această etapă trebuie să plătiți analiza costurilor pentru fondurile de 0,25% din suma împrumutului

Fondul emite un contract de garanție, care este apoi trimis băncii

Aceasta urmează semnării contractului la notar: credit, garanții, vânzări-cumpărare, ipotecă
După ce notarul vă anunță că locuința a fost înscrisă în registrul funciar și că ipoteca este solicitată de la bancă și de la țară, atunci veți avea bani în cont și îi veți transfera vânzătorului

Cât timp este nevoie pentru a aproba primul fișier acasă?

Cât timp este nevoie pentru a aproba primul fișier acasă?Ca regulă generală, fondurile de garantare a creditelor ale IMM-urilor naționale recomandă ca persoanele care doresc să se înscrie în primul plen să fie stabilite în pre-contract timp de 60 de zile pentru finalizarea tranzacției. Iată de ce:

Trebuie să așteptați în primul rând, după cum s-a menționat, și puțin mai sus, pentru a depune creditul dvs. va fi aprobat de un ofițer al instituției bancare la care apelați. Acest proces poate dura de la câteva zile, până la mai mult de două săptămâni.

Apoi, fișierul este trimis la Fondul de garantare al primei camere, în care, în general, rămân cel puțin o săptămână.

Spunem “cel puțin”, pentru că se poate întâmpla ca, din diferite motive, dosarele să nu fie complete și trimise înapoi, menționând adăugarea mai multor documente. Deci, vei ajunge din nou să aștepți o revizuire a dosarelor și așa mai departe.

Avantajele și dezavantajele acestui program

Ca orice instrument financiar, și acest împrumut vine cu anumite avantaje, dar, de asemenea, dezavantaje. Asta se va întâmpla.

Exces
Primești cea mai mică plată a tuturor ipotecilor, doar 5% din suma împrumutului.
Florile sale sunt foarte benefice pentru client, constând din ROBOR 3M + maximum 2% din marginea băncii
Acesta poate fi accesat de asemenea de către persoane care au un salariu minim, deși suma maximă disponibilă pentru acestea va fi mai mică decât plafonul standard
Ghinion.
Din păcate, calcularea dobânzii la împrumut poate fi, de asemenea, considerată un dezavantaj în anumite situații. Când valoarea lui ROBOR 3M va crește, interesul tău va fi mai mare.
Este dificil de a accesa împrumuturile, trebuie să îndeplinească multe condiții, completarea o mulțime de documente și de așteptare suficient de mult pentru a afla dacă împrumutul este aprobat
Locuințele achiziționate prin intermediul primei case nu fac obiectul legii de plată
În plus față de un avans în numerar, trebuie să plătiți și costul unui depozit reprezentând 3 dobânzi.
Nu vi se permite să înstrăinați locul de reședință timp de cinci ani de la momentul achiziționării
Trebuie să plătiți un comision pentru cele mai bune prime fonduri de acasă pe an.
Care este garanția plafonului arata ca
primul calculator de acasă

Pentru 2018, peste 85% din bugetul total alocat. Pentru 2019 și 2020, două miliarde de lei alocate unei garanții, ca în anul 2018. În anul 2021, plafonul va fi scăzut și vor fi disponibile doar 1,5 miliarde de lei.

Programul de acasă va dispărea mai întâi după 2021? Dorim să dăm un răspuns clar la această întrebare, dar nimeni nu știe sigur ce se va întâmpla până atunci, din păcate. Trebuie să așteptăm și să vedem.

Care sunt alternativele pentru prima ta casă?

Dacă, dintr-un anumit motiv, nu aveți dreptul să luați casa prin Prima Casă, o veți putea face folosind o ipotecă standard.

Flacără Financer.com vei primi mai multe împrumuturi. Avantajul lor este că, deși trebuie să plătească o sumă mai mare ca un avans de bani, acestea sunt mult mai rapid și rapid în acordarea de împrumuturi.

Program Home First to change

Începând cu August 2019, Programul găzduiește mai întâi să-și schimbe numele în” family home ” și să schimbe o bună parte din condițiile de acordare. Pentru mai multe detalii vizitați pagina dedicată noului instrument financiar.

Recent articles

Accesează un credit fără dobândă

Ce este un împrumut fără dobândă? Așa cum puteți înțelege acest lucru pe cont propriu, chiar de la numele acestui instrument financiar, un împrumut fără...

Credit ipotecar sau Prima Casă?

Ipoteca sau prima casa? Deși pe site-ul nostru puteți găsi informații cu privire la ipotecă, precum și despre programul "Prima casa", noi (echipa finanțatorului) s-au...

Ce este DAE și cum te poate ajuta

Ce este Dae? La fel ca majoritatea oamenilor, înainte de a vă decide să cumpărați un anumit produs, probabil că preferați să comparați prețul cu...

Hora Credit

Prezentare Generală-Credit Mountain Muntele Credit este deținut de Muntele Credit IFN S. A. cu sediul la București și a fost înregistrat în registrul general al...

Dobânzi depozite

Dobânzi la depozite Este imposibil să ne imaginăm un departament dedicat economiilor și investițiilor, să nu mai vorbim de depozitele bancare. Deși vin cu unele...

Tu știi care sunt cele mai bogate țări? – update 2019

Care este cea mai bogată țară din lume? Cei mai mulți oameni vor crede că răspunsul la această întrebare ar trebui să fie Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.