Ratele de invaliditate-explicații și clarificări

Ratele de invaliditate-explicații și clarificări

Deoarece de multe ori am dori să facă un pariu pe acest “handicap”, și se pare că mulți dintre ei nu știu toate tipurile existente de invaliditate (europene și asiatice), m-am gândit că ar fi grozav împreună pentru a rezolva aceste aspecte, pentru a face mai ușor pentru toată lumea de a alege ce să facă pariuri, atât în mediul online, cât și pe piața internă de casele de pariuri.

dizabilitatea europeană

Vom începe cu dizabilitatea europeană, de la casele de pariuri interne (offline). Acest tip de” handicap ” este destul de ușor de înțeles, fără a fi o mare filozofie în ele. Să ne uităm la joc, de exemplu, Rosenborg-Start:

 

Handicap 1-pariu este câștigat dacă Rosenborg câștigă cel puțin 2 goluri diferență (2-0, 3-1, s.a.m. d.)

Handicap x-pariu este câștigat dacă Rosenborg câștigă exact 1 gol diferență (1-0, 2-1, 4-3, etc .. )

Handicapul 2-pariul este câștigat dacă jocul se termină cu o remiză sau câștigă un start

Handicapul 1x-miza este câștigată dacă lovește Rosenborg, scorul cu care câștigă nu mai contează în acest caz.

Handicapul X2-pariul este câștigat dacă Rosenborg câștigă un gol dacă se termină egal sau dacă lovește Start

Handicap 12-miza este câștigat în cazul în care orice rezultat, cu excepția câștigătoare pe un singur obiectiv diferența dintre cei care primesc în Rosenborg

Handicapul asiatic

 

Handicapul asiatic este puțin mai interesant, dar oferă și o gamă mai largă de opțiuni de pariere. Singurul dezavantaj existent al handicapului asiatic este că poate fi pariat numai în casele de pariuri online. Există 21 tipuri de handicap asiatic:

 

Handicap (0) – pariul este câștigat dacă echipa la care ați pariat câștigă meciul. Dacă jocul se termină la egalitate, pariul este returnat (suma este returnată)

Handicapul (+0,25) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă meciul. Dacă jocul se termină la egalitate, jumătate din suma pariului este considerată câștigătoare, iar cealaltă jumătate este returnată.

Handicap (+0,50) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă sau face egal.

Handicap (+0,75) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă sau face egal. În cazul în care este învins de diferența de decalaj, 50% din suma licitată este pierdut.

Handicap (+1) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă sau face egal. În cazul în care este învins de diferența de decalaj, rata este returnat.

Handicap (+1,25) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă sau face egal. Dacă acest lucru este învins, jumătate din suma pariului va fi câștigată, iar cealaltă jumătate va fi returnată.

Handicapul (+1,5) – miza este câștigată dacă echipa pe care ați stabilit-o câștigă pierde într-un singur scop diferența sau face egală.

Handicap (+1,75) – pariul este câștigat în cazul în care echipa la care ați stabilit un câștig pierde într-o singură diferență țintă sau face egal. În cazul în care pierde două diferențe de spațiu, suma pariului este returnat în proporție de 50%.

Handicapul (+2) – miza este câștigată dacă echipa la care ați stabilit câștigul pierde o diferență într-un singur scop sau o face egală. În cazul în care pierde două diferențe de spațiu, suma pariului este returnat în întregime.

Handicapul (+2,25) – miza este câștigată dacă echipa la care ați stabilit câștigul pierde o diferență sau o face egală. Dacă pierde două goluri diferența, 50% din suma pariului este considerat câștigător, iar cealaltă jumătate se întoarce.

Handicap (+2,5) – pariu este câștigat în cazul în care echipa la care ați stabilit un câștig, face egal sau nu pierde mai mult de 2 goluri diferență.

Handicap (-0.25) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă cel puțin un gol diferență. Dacă jocul se termină la egalitate, jumătate din pariu este pierdut.

Handicapul (-0,5) – miza este câștigată dacă echipa pe care ați pariat-o este câștigată.

Handicap (-0,75) – miza este câștigată dacă echipa la care ați pariat câștigă meciul cu cel puțin două goluri diferență. În cazul în care diferența este doar un gol, 50% din suma pariului este considerat câștigător, iar cealaltă jumătate este returnată.

Handicap (-1) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă cel puțin două goluri diferență. În cazul în care diferența este doar într-un singur scop, rata se întoarce.

Handicapul (-1,25) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă cel puțin două goluri diferența. În cazul în care diferența este doar într-un singur scop, obține doar 50% din suma licitată înapoi.

Handicap (-1,50) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă cel puțin două goluri diferență.

Handicapul (-1,75) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă mai mult de două goluri diferența. Dacă diferența este de numai două goluri, 50% din suma pariului este considerată câștigător, iar cealaltă jumătate este returnată.

Handicapul (-2) – pariul este câștigat dacă echipa pe care ați pariat câștigă mai mult de două goluri diferență. Dacă diferența este de numai două goluri, suma pariului este returnată în contul dvs.

Handicapul (-2,25) – pariul este câștigat dacă echipa la care pariați câștigă mai mult de două goluri diferența. În cazul în care diferența este de numai două goluri, jumătate din suma pariului este pierdut.

Handicapul (-2,50) – pariul este câștigat dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul cu mai mult de două goluri diferență.

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.