Top 25 cei mai bogați oameni din lume 2019

Top 25 cei mai bogați oameni din lume 2019

Top 25 cei mai bogați oameni din lume 2019Majoritatea oamenilor au ca idee ce nume sunt în partea de sus cu cei mai bogați oameni din lume. Chiar dacă aveți o relație directă cu ei, antreprenori, aveți un interes special în industria financiară sau pur și simplu place sa fie la curent cu tot ce se întâmplă în lume, o mulțime de personalități, care vor fi prezentate în acest clasament, cu siguranță, vă vor fi cunoscute.

Pentru că ne-am gândit să facem acest summit cu acești puțini extrem de fericiți care se află în topurile financiare din întreaga lume. Iată care sunt cei mai bogați oameni din lume 2019.

Kai, care este co-fondator al Sun Hung Kai cu un venit de 30, 1 miliard de dolari, și Li Ka-Shing, președintele CK Hutchinson Holdings și CK Asset Holdings, cu un venit în 31, 7 miliarde de dolari părăsesc opinia noastră, așa cum anul trecut a fost de 25 m și 24 m locuri respectiv.

25. Michael Dell

Venituri nete: 34,3 miliarde de dolari

Michael Dell este președinte și CEO al Dell Technologies Corporation, fondată în 2019, când Dell a colaborat cu gigantul de calculatoare EMC pentru un record de 60 de miliarde de dolari. Până în prezent, Dell a dedicat mai mult de 1.5 miliarde de dolari organizațiilor neguvernamentale, al căror scop este de a ajuta copiii din țările sărace.

24. Sheldon Adelson.

Venituri nete: $ 35,1 miliarde.

Sheldon Adelson este un om de afaceri american, magnat, investitor și filantrop, printre companiile pe care le-a condus, este compania Las Vegas Sands, o companie care deține mai multe cazinouri de succes în orașul luminilor.

23. Carl Albrecht Jr.

Venituri nete: $ 36,1 miliarde.

Moștenitorul lui Carl Albrecht, Senior., care a murit în 2014, la vârsta de 94 de ani, Carl Albrecht Jr. el a primit averea tatălui și dreptul la marca Aldi, care este o rețea de magazine în stil Lidl și care, de ani de zile, este transferată pe piață în România.

22. Hui Ka Yang

Venituri nete: $ 36,2 miliarde.

Hui ka Yang este președintele dezvoltatorului imobiliar din Hong Kong, numit China Evergrande Group. Compania este foarte implicat în construirea de proprietăți rezidențiale și comerciale și fabrici.

21. Jack Ma

Profitul net: $ 37,3 miliarde de dolari-o scădere de peste 5 miliarde de euro față de anul trecut, ajungând la o astfel de poziție 16 în 2018, la 21 în 2019.

Deși fondatorul serviciului chinez Alibaba a fost unul dintre cei mai bogați oameni din Asia de ani de zile, la doar doi ani, el este, de asemenea, pe lista celor mai bogați 25 de oameni din lume. Jack are o poveste foarte motivațională. Născut dintr-o familie săracă, nu a reușit să facă prima etapă, deși și-a depus cv-ul pentru multe locuri de muncă, dintre care unul a fost, de asemenea, un angajat comercial la primul restaurant KFC care a fost lansat în China.

20. Ma Huateng

Venituri nete: $ 38,8 miliarde de dolari-o scădere de 12 miliarde de dolari, făcându-l în acest an clasat pe locul 20 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume 2019, comparativ cu 13 în 2018.

Există, așa cum este descris singur, om de afaceri, investitor, inginer, antreprenor de internet și tehnologie. El este, de asemenea, fondatorul Tencent, care a devenit în cele din urmă una dintre cele mai valoroase companii din Asia.

19. Steve Ballmer.

Venituri nete: 41,2 miliarde de dolari, o creștere de 1,2 miliarde de dolari, și două poziții în clasamentul nostru.

Patronul echipei de baschet a conferinței din America de Nord (NBA) Los Angeles Clippers și fostul CEO al gigantului Microsoft, Steve Ballmer, estimează averea pentru 2019, până la 41,2 miliarde de dolari. În același timp, el este, de asemenea, un filantrop mare, donând mai mult de 2 miliarde de dolari pentru a ajuta americanii săraci.

18. S. Robson Walton

Venituri nete: 44,3 miliarde dolari-o creștere de 2,5 miliarde dolari, dar încă a scăzut în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, comparativ cu anul trecut.

Fratele mai mare al lui Alice Walton, Rob este unul dintre moștenitorii bogăției lăsate de tatăl său, Sam Walton, după moartea sa (1992) și a făcut parte din Consiliul de administrație al Walmart CHAIN 1992 2015. Rob a avut o poziție mai bună în trecut decât fratele său mai mic, Jim, în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, dar se pare că lucrurile sunt puțin diferite în acest an.

17. Alice Walton.

Venituri nete: 44,4 miliarde de euro-o creștere de 2,8 miliarde de dolari în euro, prin care Alice a crescut poziția în clasamentul nostru față de anul trecut, înainte de fratele său Rob.

Alice Walton este fiica lui Sam Walton și unul dintre moștenitorii lanțului de supermarketuri Walmart din SUA. În 1988, am încercat și propria mea afacere, deschizând compania lui Lama, dar de când compania a fost închisă.

16. Jim Walton.

Venituri nete: 44, 6 miliarde de dolari-o creștere de 2, 7 miliarde de dolari nu a ajutat Jim urca în clasament, a ocupat aceeași poziție 16, care anul trecut.

Jim Walton este cel care deține în prezent funcția de președinte al rețelei americane de magazine Walmart, el este cel mai tânăr fiu al lui Sam Walton, care a început această idee de afaceri. În același timp, el a deschis propria bancă-Arbest Bank.

15. Francoise Instagram Meyers

Venitul net: 49,3 miliarde de dolari, deși a crescut cu 4,8 miliarde de dolari, Francoise ocupă 15. locul, ca și în clasamentul celor mai bogați oameni din lume în ultimul an.

Deși pentru mulți bărbați, numele Francoise Instagram Meyers nu spune nimic special, Domnul și Domnul recunosc Fracoise acest lanț L ‘ Oreal după moartea mamei sale în 2017. Doamna Meyers este în prezent președinte al companiei și are, împreună cu familia, 33% din toate acțiunile companiei pariziene specializate în cosmetică.

14. Sergey Brin (Sergey Brin

Venitul net: $ 49,8 miliarde de euro, suma și poziția sunt similare cu anul trecut

Sergey Brin este cel care, împreună cu Larry Page, a fondat Google în 1998. Este greu de crezut că toate acestea s-au întâmplat într-un mic garaj, iar astăzi doi co-fondatori au acumulat bogăție care îi face să fie pe 14. site-ul, respectiv, pe 10. locul printre cei mai bogați oameni din lume.

13. Mukesh Ambani

Venituri nete: 50 miliarde dolari-Mukesh a înregistrat o creștere excelentă a averii personale, mai mult de 11,3 miliarde de dolari față de anul trecut, când a deținut 22. locuri.

Mukesh Ambani a fost mult timp considerat unul dintre cei mai bogați oameni din Asia și își va găsi locul la 13 în acest an. poziția în clasamentul celor mai bogați din lume. În prezent, este președintele companiei inovatoare indiene Reliance Industries Limited, bazată pe dezvoltarea durabilă și energia regenerativă.

11. David Koch

11. David KochVenitul net: 50, 5 miliarde de dolari-o scădere de 11, 3 miliarde de dolari față de 2018, astfel încât cei doi frați văd că pierd două poziții în clasamentul celor mai bogați oameni din lume 2019.

David Koch, împreună cu fratele său Charles Koch, deține funcția de președinți executivi și 43% din acțiunile din Koch Industries. Au egalitate, astfel încât acestea să împartă poziția 11 în clasamentul nostru.

11. Charles Koch

Venituri nete: $ 50,5 miliarde.

Charles Koch, se dovedește a fi în același loc ca fratele său David, în top oameni bogați 2019, este pentru că bogăția lor arată. Koch Industries, 43% din acțiunile deținute de Charles, este o companie de echipamente tehnologice utilizată în combaterea poluării mediului, dezvoltarea de minerale, îngrășăminte, îmbrăcăminte și multe altele.

10. Larry Page

Venituri nete: $ 50,8 miliarde – deși a pierdut 2,7 miliarde de dolari, Larry a ridicat poziția în clasament în acest an, răsturnarea fraților Koch.

Larry Page este partenerul lui Sergey Brin, ambele fiind fondatorii Google. Google este cu siguranță cel mai frecvent utilizat motor de căutare din lume, iar faptul că au cumpărat acum câțiva ani pe YouTube a crescut doar starea lor personală a celor doi președinți.

9. Michael Bloomberg

Venituri nete: 55,5 miliarde dolari-o creștere de peste 3,4 miliarde dolari a ajutat Michael urca trei poziții în oameni bogați de top.

Cei care știu despre piețele de capital, acțiuni, fonduri de investiții etc., ați auzit cu siguranță despre Bloomberg. Este un antreprenor, politician, fondator al Bloomber L. P, una dintre cele mai populare companii din sectorul financiar-media. Din păcate, în ultimii ani, averea sa a pierdut câteva miliarde de dolari și de aceea Michael abia se numără printre cei mai bogați 10 oameni din lume.

8. Mark Zuckerberg

Venitul net: 62,3 miliarde de dolari – din cauza scandalurilor în care a fost protagonistul anului trecut, Mark a pierdut 12,3 miliarde de dolari din proprietatea sa personală, ajungând la poziția a cincea în 2018 la 8 în acest an.

Despre Brand ?????????? noi credem că nu mai este nevoie să spun prea multe lucruri. El a fost cel care a fondat gigantul Facebook, care a devenit în scurt timp cea mai populară și, de departe, cea mai scumpă companie de social media din lume. Și când crezi că totul a început cu camera lui Mark adapost, și astăzi el este al optulea cel mai bogat om din lume.

7. Larry Ellison.

Venitul net: 62, 5 miliarde de dolari este de 1,6 miliarde de dolari, dar poziția este în creștere datorită scăderii stării lui Zuckerberg.

Larry Ellison este co-fondator al Oracle Corporation și a fost și el un om care a fost CEO până în septembrie 2014. Oracle a devenit una dintre cele mai de succes companii din industria tehnologică modernă de-a lungul anilor, cu peste 136.000 de angajați, inclusiv birourile țării noastre. În decembrie anul trecut, Larry a devenit parte a Comitetului Executiv al Tesla după ce a cumpărat 3 milioane de acțiuni ale companiei.

6. Amancio Ortega.

Venituri nete: $ 62.7 miliarde de dolari-o scădere de 7.8 miliarde de dolari, dar încă a crescut pe locul în clasament din cauza scăderii mult mai puternice a proprietarului Facebook.

Pe locul 6 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, Amancio Ortega, fondatorul Fashion Inditex Group, care deține unul dintre cele mai populare magazine din lumea modei, Zara. Acum doi ani, Ortega a avut o poziție mult mai bună. Din păcate, a pierdut aproape 19 miliarde de dolari în ultimii doi ani și asta pentru că ocupă doar linia 6.

5. Carlos Slim Heliu

Venitul net: 64 de miliarde de dolari scade aproape 6,5 miliarde de dolari față de anul trecut, dar se ridică într-o singură poziție, ocupând în prezent locul pe care Zuckerberg la avut anul trecut.

Al cincilea cel mai bogat om din lume, Carlos Slim Helu. Acest om de afaceri și investitor mexican este proprietarul conglomeratului Grupo Carso, care are în portofoliul său branduri din multe industrii, printre care: media, energie, construcții și retail. Ca și mai sus, Carlos a pierdut peste 12 miliarde de dolari în ultimii doi ani, ajungând pe locul patru la 6 anul trecut și acum la 5 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume.

4. Bernard Arno

Venituri nete: 76 de miliarde de dolari sunt venituri și poziții similare identice față de anul trecut.

Locul 4 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume este ocupat de Bernard Arno, președintele LVMH (Louis Vitton moet Hennessey). Conglomeratul a fost format ca urmare a fuziunii a două companii: Louis Vitton, care este un brand de modă foarte reușit și Moet Hennessey, care este specializată în producția de șampanie și coniac de o calitate foarte bună. Bernard a fost clasat pe locul 14 în același clasament acum doi ani, astfel încât progresul său în 2018 și 2019 este impresionant.

3. Warren Buffett.

Venituri nete: $ 82,5 miliarde de euro a scăzut cu aproape 9 miliarde $ față de anul precedent (deși 3,5 miliarde de euro au reprezentat donații private), dar își păstrează poziția în clasament.

Al treilea cel mai bogat om din lume este Warren Buffett. Antreprenorul american, investitorul și CEO-ul Berkshire Hathaway este cu siguranță cel mai bun investitor în aceste zile, iar milioane de alți comercianți îl consideră un adevărat simbol al pieței de capital și de capital. Locația sa este excelentă, iar experții susțin că are un al șaselea simț și unde și ce finanțează. În 2019, totuși, se pare că lucrurile nu au mers așa cum ne-am dori.

2. Bill Gates.

Venituri nete: $ 96,5 miliarde de euro-o creștere de 4,3 miliarde de dolari

Pe locul al doilea în clasament cu cei mai bogați oameni ai planetei este Bill Gates. Fondatorul Microsoft a dominat vârfurile de acest gen în ultimii ani, iar în unele perioade se părea că nimeni nu ar putea să-l prindă. Numai în ultimii doi ani, Bill a înregistrat venituri în conturile personale de peste 14 miliarde de dolari. Cu toate acestea, este mai bun decât cineva. Poți ghici cine este?

1. Jeff Bezos

Venitul net: 131 miliarde de dolari-deși starea lui Bezos este estimată la 167 miliarde de dolari, analiștii se așteaptă să piardă cel puțin 35 de miliarde din cauza divorțului pe care soția sa la depus.

Și, după cum probabil v-ați așteptat deja când l-ați văzut pe Bill Gates pe locul al doilea, titlul celui mai bogat om din lume, dedicat fondatorului Amazon, Jeff Bezos. Când credeți că Amazon a început ca un magazin online simplu și mic, în dormitorul lui Jeff, totul pare incredibil, nu? Bezos a devenit cea mai bogată persoană din 2019 după ce a adăugat o avere personală de peste 40 de miliarde de dolari în doar doi ani. Este prima persoană care a depășit pragul de 100 de miliarde și nimeni nu știe unde se va opri.

Concluzie

ConcluzieEi bine, acesta este topul celor mai bogați oameni din lume 2019. Câte dintre acestea vor fi, de asemenea, prezentate în clasamentul pe care îl vom prezenta anul viitor? Ce schimbări de poziție vor avea loc? Nu știm, dar trebuie doar să așteptăm bunul simț și să vedem cum va funcționa activitatea acestor antreprenori anul viitor.

Recent articles

Accesează un credit fără dobândă

Ce este un împrumut fără dobândă? Așa cum puteți înțelege acest lucru pe cont propriu, chiar de la numele acestui instrument financiar, un împrumut fără...

Credit ipotecar sau Prima Casă?

Ipoteca sau prima casa? Deși pe site-ul nostru puteți găsi informații cu privire la ipotecă, precum și despre programul "Prima casa", noi (echipa finanțatorului) s-au...

Ce este DAE și cum te poate ajuta

Ce este Dae? La fel ca majoritatea oamenilor, înainte de a vă decide să cumpărați un anumit produs, probabil că preferați să comparați prețul cu...

Hora Credit

Prezentare Generală-Credit Mountain Muntele Credit este deținut de Muntele Credit IFN S. A. cu sediul la București și a fost înregistrat în registrul general al...

Dobânzi depozite

Dobânzi la depozite Este imposibil să ne imaginăm un departament dedicat economiilor și investițiilor, să nu mai vorbim de depozitele bancare. Deși vin cu unele...

Tu știi care sunt cele mai bogate țări? – update 2019

Care este cea mai bogată țară din lume? Cei mai mulți oameni vor crede că răspunsul la această întrebare ar trebui să fie Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.