Wimbledon 2019 pariuri sfaturi și cote

“Scapă de zgură, fraților! Cred că Wimbledon este cel mai bun turneu din lume. Uită-te la această suprafață verde perfectă. Poate că nu suntem la fel de furioși ca Nick Kirgios, dar nu putem ignora faptul că Aussie are un pic de dreptate – Wimbledon este într-adevăr o competiție care are ceva special. Începutul lunii iulie ne aduce o cască specială mare, pe care suntem dispuși să vă oferim pariuri și analize asupra evenimentelor care contează cu adevărat.

Agenții recomandate pentru Wimbledon

Cele mai multe opțiuni de pariere pentru meciurile Wimbledon

Cele mai multe opțiuni de pariere pentru meciurile Wimbledon

 

Opțiuni speciale de pariere antepost

 

Opțiuni speciale de pariere antepost

Șanse atractive pentru Wimbledon

 

Șanse atractive pentru Wimbledon

La urma urmei, vorbim despre cel mai vechi turneu de tenis care datează din 1877 și joacă exclusiv pe gazon deschis. Până în prezent, au existat 132 de ediții, toate organizate impecabil până la cele mai mici detalii. Ediția din 2019 va avea loc între 1 și 14 iulie, ceea ce nu se potrivește cu ceea ce ne-am obișnuit în turul Londrei în trecut.

Ca de obicei, pe tabloul de bord pentru bărbați vor fi 128 de nume, 128 pe femei, 64 de perechi de dublu atât la bărbați, cât și la femei, iar în dublu mixt ne vor încânta cu 48 de echipe. Deja în tradiția bună a lui Wimbledon, toți sportivii vor fi îmbrăcați în alb. De asemenea, rămâne în memoria tuturor episoadelor din 2013, când Roger Federer purta o pereche de adidași cu talpă portocalie, iar organizatorii au “speculat” elvețianului că ar putea fi potrivit să le schimbe. Regulile sunt destul de stricte, mulți jucători le consideră exagerate sau chiar ar trebui să fie doar în trecut.

Chiar și spectatorii nu mai evită ochii organizatorilor. Ei nu ar trebui să se îmbrace (neapărat) în alb, dar nu au voie să acceseze persoane îmbrăcate necorespunzător. Pe un alt subiect și într-o notă pozitivă, în acest an va fi marcată prima ediție, în care vom avea două terenuri acoperite de Wimbledon. Și pentru a vedea că britanicii nu mai sunt atât de conservatori atunci când vine vorba de anumite aspecte ale jocului, turneul din 2019 va marca, de asemenea, prima ediție în care vom avea tiebreak în decisiv dacă ambii jucători ajung la 12 game.

Pariuri speciale pe români la Wimbledon

Iarba nu este suprafața preferată a romanilor. Bine, așa cum ne bazăm pe ambele scheme, putem spune că iarba nu este benefică pentru Halep, este singura conație cu șanse reale la orice turneu de Grand Slam. Are semifinale în 2014, dar după aceea nu a trecut etapa sferturilor de finală. În 2018, el a pierdut la Hsieh (Taipei) în turul trei, scor 6-3, 4-6, 5-7.

Dar Simone se poate simți pe iarba din Londra, în contextul în care Marii specialiști de pe această suprafață nu vin într-o formă mai bună? Beta no oferă o rată de 100% pentru Halep pentru a câștiga turneul fără a pierde setul. Utopic, bine, dar ar trebui să risc un pic? Serena vine la Wimbledon cu 7 utils în palmares și joacă în finala ultimelor trei ediții. Cu toate acestea, 2019 este un sezon dezamăgitor pentru americani, care nici măcar nu au reușit să ajungă la semifinale în niciunul dintre cele două turnee majore ale Slem până în prezent. Beta no oferă partea 2 Pentru Simone pentru a obține un scor mai bun în Wimbledon decât un atlet de 37 de ani.

Tipuri de pariuri antepost

Tipuri de pariuri antepost

Poate, la noi nu va mai fi decisivi seturi de lungă durată, iar astfel de partide ca Isner-Mahut, scor 70-68 în setul 5, nu vor mai fi repetate (mai mult de 11 ore de joc, cel mai lung meci din istorie), dar numărul de asi rămâne pe piață, care va fi întotdeauna să depună eforturi pentru “over”, dacă vrem să facem biletul zilei la pariuri. Mai ales atunci când vine vorba de numărul de puncte câștigate direct de la serviciu într-un singur joc. Anul trecut, același John Isner însuși a servit 64 asi într-un meci de 5 seturi, fără nici o prelungire, a câștigat împotriva belgianului Ruben Bemelman. Linia oferită de Betano este la 70,5 asi, care este ușor de depășit dacă oricare dintre Isner, Raonic, Anderson, Karlovic sau chiar Opelka intră în meciurile de 4-5 seturi. Să nu mai vorbim de posibilele coliziuni directe. Anul trecut a fost 102 asi în confruntarea lui Anderson-Isner, dar vorbim despre un meci care sa încheiat cu 26-24 în decisiv. O situație care nu va fi posibilă și în 2019. Dar aceasta nu este o panică, deoarece vor fi suficiente partide care se vor extinde suficient în clasamentul nr. Putem vedea chiar și premiera-primul tai Break în Wimbledon decisiv.

Același agent de pariuri ne oferă linii interesante cu privire la numărul de progrese în meci-15,5 în cazul băieților și 21,5 la fete. Pentru o suprafață care promovează tenisul care servește, liniile ne par puțin mai mari, cel puțin la petreceri pentru femei. Desigur, nici o statistică nu garantează modul în care va juca meciul, deci nu are sens să încercăm, mai ales că aceste tipuri de pariuri sunt foarte dependente de meciuri, dar cazurile în care ies din break in break sunt rare dacă nu vorbim de zgură.

Ne întoarcem la numărul de asi, deoarece ne face cu ochiul pe o altă piață de pariuri. De data asta, fetele. În cazul în care băieții ne-am plimbat peste, imaginea de sex feminin logica ne cheamă la under. Serena a servit în ediția din 2012 a 24 asi. Acesta este un record care este încă în valoare de ea. Ca nici unul dintre marii jucători de tenis la locul de muncă nu este în formă excelentă-Pliskov, Williams, Osaka sau Kvitov, linia 18,5 arată” aur ” curat.

Puneți câștigătorul în Wimbledon

Novak Djokovic, câștigătorul de anul trecut, este favoritul casei de pariuri, primește o cotă de 2, 65 în beton pentru a pune a cincea oară pe Wimbledon. Acesta este urmat de o listă de favorite Roger Federer, cota 4.30, și Rafael Nadal, cota 6.30. Ordinea naturală oferită de beton, dar unde își găsește locul și Andy Murray, cu o fracțiune de 15. Britanicul a câștigat de două ori turul Londrei în 2013 și 2016, dar rănile din ultimii doi ani i-au împiedicat să se odihnească. Actualizat după operație, Andy salută sezonul de iarbă cu două turnee în 2019, în Brisbane și Australian Open.

Pariați pe câștigător în Wimbledon

Coborât pe locul 8 în clasamentul WTA, Simone Halep ocupă doar cea de-a 8-A șansă de a câștiga titlul Unibet. Cota 21, care îi bucură pe toți cei care cred în șansa romanului. Principalul favorit este Serena Williams, cu o cotă de 6.50, deși o fată americană nu se întinerește, iar rezultatele primelor două turnee de Grand Slam au arătat că timpul nu va ierta pe nimeni.

Cote baieti Wimbledon

Kevin Anderson a jucat în finala de anul trecut, dar înainte de turneul din Qu eens, a avut o pauză forțată de peste 3 luni. De aceea primește doar 28 de cote pentru a obține trofeul.

Pariați pe câștigător în Wimbledon

Coborât pe locul 8 în clasamentul WTA, Simone Halep ocupă doar cea de-a 8-A șansă de a câștiga titlul Unibet. Cota 21, care îi bucură pe toți cei care cred în șansa romanului. Principalul favorit este Serena Williams, cu o cotă de 6.50, deși o fată americană nu se întinerește, iar rezultatele primelor două turnee de Grand Slam au arătat că timpul nu va ierta pe nimeni.

Pisica fata Wimbledon

Campionul proaspăt Rolan Garros, Ashley Barty poate fi jucat la 7.50, în timp ce Petra Kvitova are o cotă de 9.00. Micul mincinos, având în vedere faptul că cehul nu este definit pentru Wimbledon, având probleme de sănătate.

Cine a câștigat Wimbledon în trecut

Spencer Gore din Marea Britanie a câștigat prima ediție la All England Club în 1877, iar până în 1907, niciun “străin” nu a jucat Wimbledon. În epoca Open, începând cu anul 1968 incoace, Bjorn Borg și Roger Federer au primit trofeul de cinci ori la rând, dar elvețianul are trei titluri în plus față de suedeză, în general. Novak Djokovic a fost câștigător în ultimele trei cinci ediții, dar ceea ce ne-a plăcut cel mai mult în Wimbledon din ultimii ani a fost că a avut întotdeauna un finalist neașteptat-Raonic, Kilic și Anderson în 2016, 2017 și 2018.

Cine câștigă Wimbledon 2019 la băieți?

  1. Djokovic
  2. Federer
  3. Nadal
  4. Tsitsipas

În anii 1884 și 1885, British mod Watson a jucat în primele două ediții, deoarece primul câștigător al erei Open a fost american Billy Jean King. Cu toate acestea, timpul romantic de tenis în care seturile au jucat în două Game diferite, fără o pauză de Tai. Cele mai multe trofee l-au primit pe Martin Navratilov, 9 după număr, dintre care 6 în serie, între 1982 și 1987.

Win Wimbledon 2019 de la fete?

  1. Barty
  2. S. Williams
  3. Osaka
  4. Kvitova
  5. Halep

Ce să fac pe Wimbledon?

Vor exista o mulțime de pariuri care ne vor ajuta în competițiile de iarbă din Londra, dar peste pentru numărul asi pe un meci, 70,5, Ne pare un pariu foarte potrivit. Merită să încercați partea lui Federer, având în vedere faptul că aceasta ar putea fi ultima șansă pentru un alt trofeu din Wimbledon. În mod evident, nu ar trebui să pariem pe Murray, vreau să spun că cota sa ar putea ispiti câteva.

La fel ca tentația este chit, dar imaginea feminină este atât de imprevizibilă încât nu trebuie să investim într-adevăr bani într-un atlet despre care nu știm exact în ce formă va fi la începutul competiției. În schimb, Barty poate face o “Osaka” și poate desemna două titluri de Grand Slam într-un rând. Se simte bine pe iarbă, iar încrederea în performanță de la RG o va monta și mai mult.

Simona Halep – ” Wimbledon”

 

Simona Halep

Până în 2014, Simone nu a avut un al doilea tur în patru spectacole pe iarba Wimbledon, dar anul acesta a fost fenomenal pentru romancier, iar tenisul ei de calitate a adus-o în semifinale. Din păcate, a trebuit să se alăture lui Eugene Bouchard (Canada) cu un scor de 6-7, 2-6. De asemenea, a câștigat două sferturi din finală în 2016 și 2017, iar anul trecut a pierdut în turul trei cu Hsieh din Taipei, scor 6-3, 4-6, 5-7.

Nu credem că Halep va avea o mare presiune asupra lui, dovada și că nu este văzută printre favoriți. La Unibet, el primește chiar și cota 21 pentru a colecta trofeul. Dar, fără titlu în 2019 și fără un antrenor de calitate, este greu să prezici o cale nereușită.

Știri live de la Wimbledon 2019

Aici, din prima zi a turneului din Londra, vom posta diverse actualizări, de la cele mai recente rezultate la cele mai recente știri.

Actualizare 5.7.2019 din Wimbledon 2019

Nu trece o zi fără surprize în Londra, în ziua a 4-A, proprietarul titlului “femeie”, Angelica Kerber, a fost exclusă de Lauren Davis din SUA, care a fost inspirată și a pus americanul de 9 ori mai mult decât suma investită. Marin Kilik a părăsit, de asemenea, competiția după o înfrângere dură înainte de Joao Souza, care a avut șanse mici de succes înainte de întâlnire. Din păcate, Monica Niculescu a părăsit turul după 0-2 în fața lui Elisei Mertens.

Actualizare 4.7.2019 din Wimbledon 2019

Turul de la Wimbledon ne-a adus în ziua a 3-A a meciurilor impresionante, precum și surprizele pe care le-am așteptat în analiza noastră. De exemplu, Wawrinka a fost eliminat de numărul 63 al ATP, un rumeguș american după un joc fabulos de peste 3 ore. Seppi a fost, de asemenea, eliminat de Pella, deși italianul a început cu prima șansă, jocul a fost rezolvat numai după 5 seturi. Halep s-a transferat de la Buzarnescu după disputa în 3 seturi.

Actualizare 3.7.2019 Din Wimbledon 2019

Probabil cel mai impresionant meci din a doua zi a fost Kyrgios vs. Thompson a terminat meciul în 5 seturi în 3 ore și 30 de minute. Monica Niculescu a reușit să obțină un rating mai mare de Petkovici A. în 3 seturi, cedînd primul set cu 2-6. Din păcate, celelalte două romane care au evoluat, Anna Bogdan și Sorana Chirstya au pierdut cel puțin seturi cu Joanna conta, respectiv Amanda Anisimova.

Actualizare 2.7.2019 din Wimbledon 2019

În prima zi a lui Wimbledon, am avut o surpriză uriașă în imaginea femeilor, sora mai mare a Serenei, Venus Williams, a fost eliminată de o fetiță de 15 ani din America, Cory Gauff, care ocupă locul 313. Din păcate, copilul Marius nu a putut trece de Guido Pella din Argentina, deși a început ușor de iubit. Fetele care au jucat în prima zi au reușit să treacă, Mihaela Buzarnescu a câștigat două seturi cu Jessica Pegula și Halep, deși a câștigat cu 2-0 înainte de Aliaxandra Sasnovici a suferit o traumă care ar putea să o influențeze în următoarele partide. Interesant, cele două romane, care au evoluat în prima zi, se vor întîlni direct în turul doi.

Recent articles

Rata zilnică 2-12 mai 2019

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe...

Manchester United-PSG Pariuri și cote

Unul dintre cele două partide din prima seara de UCL în această săptămână, între Manchester United și PSG, care va începe la ora 22:00,...

Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

În această seară, la ora 21: 45, la "Estádio da luz" va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor...

Tour de France predicții și pariuri sportive

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France,...

Tactici de pariere Super 6

Alegerile bune vă arată o nouă tactică de pariere din care puteți profita. Atenție: această tactică poate fi utilizată numai în SUPERBET. Cum se joacă Super...

Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Derby fără spectatori Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.